Přidat komentář

irena1111

In reply to by Bystřinka

No on je hlavně velký rozdíl mezi fyzickým trestem a fyzickým násilím. Fyzický trest není nic špatného pokud je přiměřený a přijde ve správnou dobu a myslím že kvůli pohlavku nebo jednomu plácnutí po zadku se svět rozhodně nezboří. Ale samozřejmě ječ pravda i to že dítě by mělo mít možnost odpovědnosti a seberealizace. Prostě na obou variantách je něco pozitivního.
A co se týká srovnávání dnešní doby a minulosti tak to srovnávat určitě jde. Ano lidé toho tolik nevděli ale podívej se kolem sebe. Kolik lidí mělo dřív psychické problémy a kolik je má dneska? Kolik lidí dělalo dřív špinavosti a páchalo zločiny a kolik jich je dneska? Kolik lidí mělo dřív úctu k autoritám a kolik jich má úctu dneska?
Dřív se lidé ve výchově řídili jen svým rozumem protože nebyla televize, nebyl internet a tudíž nebyly možnosti jak mezi lid šířit ať už užitečné informace nebo bláboly o výchově dítěte. Ano bylo dost věcí které se dělali špatně ale zase na druhou stranu se plno věcí dělalo dobře a dělají se špatně dneska.
Prostě každá doba měla svá pozitiva a svá negativa stejně tak jako každý styl výchovy (tedy ať už s přiměřenými fyzickými tresty nebo bez nich) má něco pozitivního a něco negativního. Ale to co uvádí ta ženská na videu je tak trochu sci-fi a osobně si myslím že jejím hlavním cílem je zblbnout důvšřivé maminky které samy nezvládají sebe a tím pádem výchovu svého potomka aby platily za nějaké kurzy.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka