Přidat komentář

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To je trošičku problém, měří se právě +- ve stejný čas každé ráno a předtím by mělo být min.3h. spánku v kuse, jinak je ta BT vyšší, než by byla v úplném klidu po probuzení :00:
No každopádně měř dál, ono z toho něco za ten měsíc vyleze a správná křivka má být cca 10-20 dní nižší (36,2-36,7 st. jak u koho a dle toho kde se měří- v konečníku je nejvyšší teplota), pak vyleze během 1-3 dnů o 0,2-0,5 st.C (na 36,7-37,1...v případě těhu ještě kolem 10.dpo leze ještě třeba o 0,2 výše)) a 10-15 dní se drží nahoře než přijde ms, pak opět klesá a to 1-2 před ms, u někoho třeba až při ms...S tím, že ovu je buď posl.den nízkých teplot, nebo den před teplotou vyšší jak 6 předcházejících, to už pak záleží na konkrétním grafu :) Bohužel se to pozná až zpětně, ale cca po 3 měs. už poznáš hned ten 1.den po ovu a v tu dobu je ještě šance na otěhu ;)
Jinak já také kojila do 2 let, ale v tento věk, co si budeme povídat, je to hlavně už jen o té psychické závislosti :D ... tak to zkus pomalinku nahradit čajíkem, nebo prostě tím, že mlíčko došlo :///: :€s€: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka