Přidat komentář

In reply to by maccina

jj taky si pamatuju na to období kdy jsem si myslela že tímto něco vyřešim. ALe jen jsem se nervovala. Pak jsem si řekla že to nechám být a nechám je ať si to vyřeší mezi sebou. Protože kdybych vše měla řešit tak bych zešílela. Kolikrát jsem si totiž nebyla jistá jestli jednomu nebo druhýmu nekřivdim. A to mi dost vadilo. Nechtěla jsem dávat za vinu Ondrovi protože byl starší :n: . Takže jsem je nechala a upozornila jsem Ondru ať se krotí když spolu budou něco řešit. Že jestli poteče krev, tak bude hodně potrestaný. Zatím to funguje. Jakmile odvedle slyším jekot, tak se jdu jen kouknout a potom odejdu. Buď řvou oba a nebo jen jeden z nich :s: . Už ani nechodí jeden na druhýho žalovat protože vědí, že já to řešit nebudu. Nebyla jsem u toho a nevím co se stalo a vědí, že by dostali trest oba :-).
Teď se momentálně začali hádat zda má Locika (Princezna na vlásku) zlatý nebo žlutý vlasy. No měla bys to slyšet. Onra ječel že zlatý a Markéta na něj ječela že žlutý. Markéta nakonec Ondru praštila a on jí to chtěl oplatit. Podíval se na můj výraz a nakonec to neudělal. Sedl si a mlčel. Markéta si sedla k němu a do ucha mu řekla. Má je žlutý. Ondra se na ní podíval a povalil jí na záda a začal jí lechtat :s: . Kdybych se do nich pletla, tak se Ondra urazí a bude protivnej :-). Nyní vedle sebe leží a řehtaj se jak prdlí :///: . No a tak většinou dopadne většina jejich hádek od té doby, co je nechávám být.
Je pravda, že mě docela zaskočili hrou na doktora. Vymyslela si to Markétka. Tak se svlékla z kalhotek a na Ondru vystrčila zadek :00: . No Ondra se moc nebránil ale to jsem jim zatrhla. Tohle fakt dělat nebudou :00: .
S brýlema jsme taky bojovali. Ondra má taky titanové a jsem zato ráda. Ze začátku byli často na zemi a nebo mu je malá strhla z očí a schovala je...
Nejvíc teď prudí Markéta. Doufám že za další rok už to bude zase lepší a bude to doma méně o ječení než teď :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka