Přidat komentář

ahoj, máš kluka tak co bys chtěla :///: . Lumpárny a vymýšlení ptákovin je u dětí normální. Já sama dost často zůstávám stát s otevřenou pusou co ty dva vymyslí a ještě jsou naštvaný když jim to zatrhnu :00: .
Určitě je potřeba aby se pořádně vyblbnul a vybouřil venku nebo mezi dětma. Aby neměl tolik času na vymýšlení lumpáren. Některé pohádky přímo děti navádí k tomu, aby blbnuly. Takže na tobě je mu vysvětlit že je to jen pohádka a že na sebe musí být opatrný.
Mám doma 3,5 letou holku a občas mi přijde že nepřemýšlí nad nebezpečím a vrhá se do všeho po hlavě. Ohledně pejska je třeba vysvětlit že si sním musí hrát opatrně aby mu neublížil. Pokud by mu ubližoval, tak bys mu musela hraní zakázat dokud by si neuvědomil co dělá. Školka mu určitě prospěje. Dítě k sobě potřebuje vrstevníky. Takovou tu spřízněnou duši, kterou mu maminka nevynahradí i když se bude snažit jak může.
Takže druhé dítě ano. Než se vám povede a narodí tak už bude zase o rok a nebo více starší a už bude zase jinak rozumnej...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka