Přidat komentář

ahoj studovat jsem začla když měl syn 2 roky a to ČZU tříleté studium klaiska na 3 roky.
V lednu prvcního ročníku jsem plánovaně otěhotněla a neudělala hned v prváku v zimním semestru hned 2 zkoušky, celý zbytek prváku jsem těhulkovala a rodila v září a měla převedené jako bonus furt ty 2 zkoušky z prváku do druháku. Druhák jsem začla se dvěma dětma a co říct, zvládla jsem vše a letos budu končit Bc. :-), chci jít na Mgr. a mít ještě jedno dítko :D
Na přijímačky jsem se připravovala dokonce až od března a měla jsem teda jen z matiky a bohatě to stačilo, ale samo že je lepší dřív jelikož mozku trošku trvá než zvládá přijímat zas tuny učiva :D Hodně záleží jak dlouho jsi ze školy, já začla 5 let po matuře a jsem tam jedna z nejmladších. Škjolu mám jednou měsíčně o víkendu.
Zkouškové období u nás ve škole řeší prostřednictvím blokových cvičení což na jednu stranu je super jelikož pak všech většinou 7 zkoušek máme v jednom týdnu ( někdy i 2 denně) a na druhou stranu je to maximální brutus, takže na ten týden jezdí babička a já se na něj učím měsíc dopředu po večerech, jindy to fakt nejde.
Musím ale říct že začít strudovat bylo absolutně nejlepší rozhodnutí v mém životě. Zvládnout to určitě jde, jde hrozně moc o motivaci :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka