Přidat komentář

In reply to by En11

tak pokud si pamatuju svý dětství a návštěvy na kožní, tak to byla hrůza se koukat na ta miminka, jak jsou posetá ekzémy. bylo to a bude, jak to bylo řešený, to je druhá věc, totáč byl opravdu jiná situace.
Zrovna včera jsem četla toto: "Důležitou zásadou je, že dítě do jednoho roku by nemělo jíst obiloviny, které obsahují lepek. Do jednoho roku života se vyvíjí kvalita střevní sliznice a s ní i střevní imunita, proto je střevo značně citlivé a lepek může tuto sliznici zatížit a poškodit.....může dojít nejen k poruše imunity, ale i k ůrzným druhům onemocnění,kdy se nestrávený lepek dostane do krevního oběhu a může pak poškodit různé tkáně. Obiloviny, které lepek neobsahují a tudíž jejich stravitelnost je i por nevyvinutý dětský trávicí systém dobrá, jsou rýže, jáhly, kukuřice..."
(STRNADELOVÁ, ZERZÁN: Radost ze zdravých dětí. nakl. Anag
Osobně si myslím, že není na co spěchat (zavádění lepku), že to jsou jen naše "ambice". Má na to celý život... A co se týče nemocí a alergií všeobecně, není se zas tak čemu divit. Vše, co pozřeme, je natolik chemický a toxický, že se s tím tělo nedokáže vypořádat. zelenina se uměle hnojí, předčasně sklízí... maso je napuštěný konzervanty a barvivy, cukr používáme rafinovaný... S tím se těžko srovnává i dospělý organismus, natož dětský.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka