Přidat komentář

Ahojky holky, jak se máte při neděli??Já ležím s pěkným nachlazením pod peřinou a piju jeden čaj za druhým..Včera jsem měla i zvýšenou teplotu, tak to chci co nejrychleji vyležet. Také mám strach o prcka, aby to na něj nemělo nějaký vliv:( V úterý si jdu pro výsledky z tripple testu, tak doufám, že budou v pořádku. A zrovna mě dr. objedná na velký utz:)
Ještě jsem se vás chtěla zeptat..když si dám levou nohu nahoru, jako že ji skrčím a přitáhnu k sobě, tak mě něco jakoby bolí nebo tlačí (nedokážu to popsat) v břiše, uplně dole, takže si říkám, že to bude děloha asi, ale nechápu, proč mě to je takové nepříjemné?Na pohmat nic necítím, jen fakt když si přitáhnu tu nohu..
A odměnou za mé ležení, je, že mě malej kopnul:) Ležím si tak v obýváku u telky a koukám se Štěpíkem na pohádky a v tu chvíli jsem cítila, že mě něco šťouchlo, tak čekám a zas, tak jsem tam dala ruku a fakt jsem něco cítila:)) Mám z toho taaakovou radost..i když teď asi po půl hodině si říkám, jestli to byl fakt prcek :s: Ale byl, určitě:) Dnes jsem 16+0tt.
Mějte se hezky:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka