Přidat komentář

Ani se neptej,jsme na tom s jídlem dost bídně :(
malá 2 roky 8měsíců je nejedlík,nevim po kom to má protože já i manžel rádí jime.Když ji přes den nějaké jídlo doslova nevnutim tak by nejedla...ani nikdy nemá hlad.že by si o jidlo sama řekla.
Když byla kojená tak krásně prospívala ale od té doby co jsme přešli na příkrmy takjist prostě nechce a s timto problémem bojuju každý den za dnem.
Kolikrát je mi do breku,když vidim jak ostatní děti krásně papaji obědy a večeře,té mé stačí 2lžice polévky a už nemuže.
Tohle jsem 100x řešila s dr. a pokaždé jsem dostala stejnou odpověď prý malá je krásna,zdravá a to že nejí to přejde,že časem se to zlepší a že některým dětem stačí málo,že ji nemám do jídla nutit atd...
Jinak co se týče váhy tak váží 15kg možna se vám tobude zdát akorát ale ona je taky dost vysoká a na níto není vidět,je opravdu hubenoučká...
Vstaváme kolem 7hod.se snídaní to máme složitý,jednou jí podruhý zase ne,většinou do 2hod. od probuzení se nasnidá,bud rohlík se sýrem,nebo brumíka nebo prostě to na co má chuť,v horším případě nesnidá vůbec,dopolední svačiny vůbec nepapá a přecházíme rovnou na obědy,má jenom 1jidlo,bud polévku,nebo maso s br.nebo těstoviny atd..žádné omáčky,nic takového nejí.
Druhá sváča je jogurt nebo ovoce no a večer uzobáva-sušenky,rohlík s pomazánkou,křupky.
---------------------------------------
Anička+Kristýnka 3.3.2009

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka