Přidat komentář

In reply to by elimon

Ahojky, taky jsem premyslela, zda napsat, ci ne. Ale tvuj kousave hnusny kometar me zvedl ze zidle, tak odpovidam rovnou tobe.
At ten blog ctu porad dokola, nikde nemuzu najit, ze by se pisatelka ptala: "boze, co mam delat , mam vytok a nevim jestli to neni plodova voda,mam sedet na zadku??????" Pta se, jestli ostatni holky meli stejny problem a jestli nevi o nejakem testiku. Co ma delat je ji myslim jasne a kdyby mohla nalozit do taxiku i babicku s posteli, tak by nesedela na zadku, jak ty pises.
Nechapu, proc ji napadas, kdyz vubec nevis, v jake je situaci a domutis ji tvym: UDIVUJE ME, PROC SEDIS A NA CO TADY CEKAS??....tapne vysvetlovat, proc se podle tebe chova nezodpovedne, kdyz ma zavazky k rodine a hned nemuze vseho nechat a padit k dr.
A uprimne o odpovedi tveho typu: "zvedni zadek a neco delej" ji evidentne neslo a podle me chtela jen uklidnit, nez se tchan a tchyni vrati.
Tva supr rada ji tedy doopravdy pomohla. Vubec se ji divim, ze mela jeste chut ti nejak vysvetlovat a ospravedlnovat se proc je v situaci, v jake je,
Po duvodech, proc sedi doma a pta se internetu o radu, misto toho, aby hned zvedla prdel a sedla na taxi, ti je uuuuuuuuplny ho***.
Priste si toho moralizovani nech, to totiz nepomaha.
Diky.

.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka