Přidat komentář

krmila jsem první 2 měsíce života Danielku jenom odstříkaným, (pak jsem přeučovali na prso když ze sílila...)pro udržení laktace ti stačí odstříkávat 4x denně (ráno, v poledne, večer a 1x v noci) z objou prsů, až zas začneš kojit během pár dní se zas upraví podle poptávání miminka. s tím že ale já odstříkávala klidně i hodku abych pokryla její celodenní potřebu, ale po přechodu na prs jsem musela odstříkvát přebytky...
nediv se že ze začátku třeba nepoteče nic i když investuje do elektrické, prs si musí na odsávašku zvyknout, a i až si zvykne odsaješ si jen 2/3 toho co by si dokázalo vytáhnout mimi (rpto jsem pak měla nalité prsy).

Já mám zkušenosti jen s ručními kvůli financím. a musím říct, že nejhorší varinaty ručních jsou ty, kde jen něco taháš prsty, či mačkáš balonek, za chvíli by i trénovaná horolezkyně odpadla....mám prachobyč pístovou babynova cca za 150kč a bohatě stačí.
chce to před každým promasírovat prs skoro od krku a podpaží, napít se nějakého teplého nápoje, když přestane téct, znovu promasírovat, napít se a zkusit znova...podle mě bys měla odstříkvát vždy 20min - 30min.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka