Ahoj, zkoušela jsem mnoho těst na pizzu, ale tohle se mi zdá nejlepší... Udělám kvásek z kvasnic,mléka a trochu pol.mouky a špetka cukru, až kvásek vzejde tak přidám pol. mouku (dávám od oka cca půl kg, ale spíš jak je potřeba) a pak dolívám vlažnou vodou až je těsto vláčné, nesmí být moc husté (asi konzistence na knedlíky)...nechám vykynout a už rozvaluju... Dobrou chuť :ww:
Ahoj, zkoušela jsem mnoho těst na pizzu, ale tohle se mi zdá nejlepší... Udělám kvásek z kvasnic,mléka a trochu pol.mouky a špetka cukru, až kvásek vzejde tak přidám pol. mouku (dávám od oka cca půl kg, ale spíš jak je potřeba) a pak dolívám vlažnou vodou až je těsto vláčné, nesmí být moc husté (asi konzistence na knedlíky)...nechám vykynout a už rozvaluju...
Dobrou chuť :ww: