Přidat komentář

Další krásná těhulka :-).!
Máš to všechno nachystané moc hezky, Matýsek se bude mít v postýlce skorot stejně tak dobře, jako se má teď u maminky :ww:.
Se srážlivostí krve neporadím, ale snad se jěště někdo jiný ozve!
A očkování? Nech si poradit později u vaší dětské Dr., kterou si vybereš. Vždycky je lepší šít to na míru přímo danému děťátku!
Já už jednoho synka doma mám...rotaviry bych očkovat nenechala, ačkoli je zrovna můj syn ve čtyřech měsících prodělal a byli jsme týden na dětské Jipce. Pneumokok (to bude ten zánět středního ucha ;) ) nakonec syn naočkovaný má, ale nedávali jsme mu ho jako miminku, dostal ho ve dvou letech spolu s meningokokem...ale oboje až poté, co nám na imunologii paní doktorka řekla, že má syn hodně nízké hodnoty imunity (bráno z krevního vyšetření), tudíž je náchylnější. Rozhodně ale pneumokokové očkování nezabrání zánětu středního ucha, jen se doporučuje u dětí, které na něj hodně trpí, že jsou náchylnější pneumokoka chytit. O povinných očkování se netřeba bavit a všechno tzv. navíc musíš později dobře zvášit...určitě u očkování neplatí přímá úměra, čím víc, tím líp...často je to zbytečné.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka