Přidat komentář

In reply to by Janullinka

Ahoj, jj, clostík je na vyvolání ovulky :one: ... v příbalovém letáku je to sice napsané malinko jinak, ale na netu jsem našla toto:
Charakteristika:
Lék Clostilbegyt obsahuje klomifencitrát (nesteroidní látka se slabým estrogenním účinkem). Vazbou na receptory pro estrogeny vytěsňuje přirozené estrogeny a působí jako silný antiestrogen. Stimuluje sekreci gonadotropinů adenohypofýzy, upravuje způsob jejich vylučování a tím indukuje ovulaci a podporuje vývoj a zrání žlutého tělíska.
Indikace:
Anovulační sterilita hypotalamického původu při dostatečné endogenní produkci estrogenů, potvrzené progesteronovým testem; anovulační sterilita při syndromu polycystických ovarií (resp. syndromu Steinově-Leventhalově); sterilita při luteální insuficienci; amenorea po přerušení steroidní antikoncepce při pozitivním progestronovém testu, jako doplněk léčby sterility u hyperprolaktinemie po normalizaci hladiny prolaktinu ergolinovými deriváty. Oligospermie (výsledky nejsou jednoznačné).
Nevím, jestli ti to něco řekne, já jsem z oboru a taky jsem se v tom kapku ztrácela. Když je to určeno pro laika, má to být kruci napsané tak, aby to pochopil, ne? Člověk aby to studoval se slovníkem latiny :€\€:
:a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka