Přidat komentář

Ahoj Vám všem,
tak jsem zoufale hledala nějaké informace na netu, až jsem se dostala až sem. Bohužel nejsem těhulka, ale snažilka - zoufalka.
Mám hodně nepravidelný cyklus, většinou vyvolaný nějakými preparáty. Před třemi lety se mi po roce snažení podařilo otěhotnět, ale bohužel jsem po pár týdnech potratila. Miminko se vůbec nevyvíjelo. Od té doby menstruace stále nikde (bez léků) a mimi taky ne.
Můj bývalý gynekolog to řešil jen Norethisteronem, díky kterému tedy menstruace přicházela, i když postupem času taky slabší a slabší, ale výsledek jinak žádný. Navíc mi diagnostikoval polycystické vaječníky.
Nový doktor mi teď nasadil Clostilbegyt a Duphaston. Brala jsem ho teď první měsíc. S přítelem se snažíme, tak snad to někdy vyjde. Už jsem ale vážně zoufalá :-(
Podle toho, co tu ale píšete, tak s tím Clostilbegytem nějaká naděje je. Bojím se, že je to takový začarovaný kruh a že se miminka nikdy nedočkám :-( Taky se bojím dalšího potratu. Tak nevím, jestli bych neměla navštívit spíš psychologa než gynekologa :-)
Má prosím některá z vás zkušenosti s Clostilbegytem v souvislosti i s těmi polycystickými vaječníky?
Moc děkuji za odpověď. Mějte se krásně.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka