Přidat komentář

In reply to by sol

Já s ním fakticky jsem spokojená a malou v něm vozím od narození a teď bude mít v dubnu 2 roky a není potřeba jiný kočár. Několikrát jsem s ním letěla Evropa - USA a nikdy se nic nestalo a teď ho tahám do schodů do cca 10 schodů i s nákupem a malou a zatím drží. Nejdříve jsem měla strach a nosila ho :D, cca 10 kilo se dá ....
Ten Flyer je taky "city" kočárek a není asi dělaný na ty naše díry v chodnících, ale to většiná golfáčů není. Já nemůžu srovnat oba dva, ale Indie je off road kočár. Jezdím s ním všude, pole, les, lehký hike, ve městě taky krásně jede. S tím předním kolem se krásně manévruje jednou rukou.
Když píšeš o tom těžišti. tak ten Indie to bude mít asi stejné a taky kvůli lehké konstrukci. Má těžiště více vzadu. Vyjet na vyšší obrubník s naloženým kočárem a manévrovat jednou rukou je na vykloubení zápěstí. Ale když už to čekáš, tak se na to připravíš a už když není jiná možnost, tak už to svedu i jednou, ale vím, že musím dát bacha.
Kdybych mohla, dám ti ho odzkoušet. Já jsem z něj nadšená a i po shlédnutí jiných kočárů bych neměnila. A taky ten design je moc pěkný.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka