Přidat komentář

to je hezký že jí nechceš nechat dlouho brečet, ale můžeš si vybrat, že to bud pár nocí vydržíš a nebo budeš dál vstávat tolikrát za noc třeba ještě půl roku nebo dýl.
je fakt už velká, aby vstávala tolikrát za noc, kdyby 2x, to bych chápala ale na to aby měla v noci takovej hlad je taky velká, to je jenom zvyk to mlíko a navíc je dost blbý na zuby.
já malýho odnaučila tak, že jsem mu mlíko nenabídla, ale nabídla jsem mu čistou vodu a dudlík, vodu nechtěl, chtěl mlíko jak byl zvyklej, tak jsem řekla že ne, dávala jsem mu dudlík, hladila ho a on usnul. trvalo to něco málo přes týden, samozřejmě že řval, ale nedala jsem se, nejsem jeho otrok, už jsem se taky chtěla vyspat, věděla jsem že už je v roce schopnej vydržet bez jídla a jen to na mě hraje. jo a že by byl naráz celou noc bez mlíka to ne, den ode dne jsem prodlužovala dobu. takže mě se vzbudil v 1, tak jsem se ho snažila uspat, usnul, vzbudil se zas, ale řekla jsem si, že mlíko dostane nejdřív ve 3 ráno. takže asi za 4 dny si na to zvyk a budil se nejdřív ve 3. tak jsem zase pokračovala, že ne ve 3, ale v 5 a nakonec jsem došla myslim na 6 nebo 7 ráno, to už jsem nechala bejt, poslední mlíko měl v 8 večer a další nejdřív v 6 ráno a fakt si za ten týden navyk a přestal se budit. jo a to mu byl rok.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky