Přidat komentář

Holky moc děkuji za příspěvky. Já právě nikdy neslyšela, ža by soud určil návštěvy každý týden.
My soud měli v říjnu. Byl to mazec. Soudkyně byla na jeho straně, ale nakonec se vše ukončilo tím, ať se domluvíme. On ji u soudu vyžadoval každý týden + 2krát do měsíce na celý výkend :jawdrop: Holky já bych umřela strachem, kdyby ji měl na noc. Odešl od nás, když malé bylo 9 měsíců. Absolutně nezná jení návyky, ani neví co jí. Od toho soudu k nám teda chodil každý týden. Vždycky sedl k televizi odčuměl kobru11 a adložené případy a šel domů. Ale chodil v klidu, vykládal mi, co v práci, jak mají s tou svojí perfektní podnájem a podobné kecy, na malou kašlal. Byl Mikuláš nedostala od něj nic. No včera se předvedl.
Kdybych k návštěvám přizvala sociální pracovnici, dopadlo by to přesně tak, jak píše maminka níže. Byl by z něj perfektní otec :sick: A malá Lucinka zas nemá problém být s lidma. Je to společenské dítě, ale musí být se mnou. Má ve mě asi jistotu, že je v bezpečí.

Malou jsem mu do léta dávala ven do kočárku an procházku. Jenže Mi ji jednou vzal na brusle ( i když nemáme kočárek s brzdou a výslovně jsem mu to zakázala.) a podruhé ji odvezl autek ( bez sedačky) pryč z města. Tak jsem to zadrhla.

Na sociálku jsem si říkala, že zajdu poradím se a udělám tam zápis o jeho návštěvách. Kdyby byl další soud, tak ať se to může vytáhnout.

V noci mi malá vůbec nespala. Budila se a strašně křičela a nešla utišit ( i když s ní v tomhle problémy nemám) . Přikládám to stresu co zažila včera při té návštěvě.

V pondělí máme další soud ohledně výživného na mě. Takže se celkem bojím, s čím ten blbec vyrukuje.

Jo a ještě jednu perličku nakonec. Když se kdokoli Lucinky zeptá čí je, tak odpoví maminky :h: A včera ten blb po mě řval, že je to jen moje chyba, že za ním nechce, protože jí říkám, že je maminky :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky