Přidat komentář

In reply to by evelin16

Nj, v noci chodím spát až tak ve 2 ráno, dřív neusnu... Tak aspoň píšu :C]]:
Tak se objednej donějaké fakultní nemocnice na DVD.. Já jsem z JBC, moje Dr. má 3D UZ a v LBC v nemocnici je možné se objednat na 4D UZ.. Má to každá větší nemocnice, tak to zkus a zavolej na gynekologii a optej se :one: Tam ti i 100% potvrdí pohlaví, ikdyž znám případy, že ani na gynekologii před porodem na kontrolách to Dr. 100% nevěděl, protože bylo mimi tak natočené a nechtělo se ukázat, že porod byl nakonec opravdu překvapení.. Hádali známé na 80% kluka a nakonec to kluk byl, ale prostě to byl stydlín a neukázal se...
Já bych nevydržela tak dlouho nevědět, co to je nebo nemít jistotu... Kamarádka má pokojíček pro holčičku růžovo zelinkavý a je to náádherný... Taková sytější růžová sladká a do toho ta světle jedovatě zelinkavá... Pásky v polovině s krtečkem v zeleném odstínu, zelený koberec a světlo..No, vypadá to fakt originálně :h: :h: A pokud se pořád bojíš té růžové, tak vymalujte třeba do oranžova nebo zelinkavou jemnou.. Ta se hodí jak pro kloučka, tak pro holčičku.. K zelené dodáš jen banánové nebo modré doplňky pro kluka a pro holčičku zas růžové doplňky... :€p€:
Nelinka je krásné jméno :girl: . Mamky sestřenice má dceru Nelinku a zní to moc krásně...Moje mamča touží po vnučce Terince, ale jak píšeš, je to hodně oblíbené jméno... My chtěli Elenku, ale aby to bylo originální, tak jsme chtěli Ellen.. A kluka Nathana, protože nám nic jiného nepřišlo tak hezký.. Přijd emi, že pro ty kluky není takový výběr.. A manžel chce ještě jméno, které je neutrální a není české... On sám je Přemysl a nesnáší to jméno.. Kamarádi mu říkaj od puberty Forrest a před svatbou se nechal přejmenovat na Forresta... Ale stejně mu rodina říká Přemku :///: a já taky... Nathan je originální, má ho jen pár lidí v ČR podle statistik a hlavně, s manželem nehnu.. Jemu se to jméno strašně líbí a mě vlastně taky, tak je to už Nathánek :qu:
Užívej hezký den a pohlaď maličkou Nelinku přes :€O: ...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky