Přidat komentář

jsem ráda, že se máte dobře !! :k: já jsem v práci docela spokojená, sice je to občas sííla na psychiku, ale baví mi to ..

úplně jsem zapomněla napsat jednu snad zatím nejdůležitější věc letošního roku, Denis je od 18.3. úplně bez plen !! první týden se každou noc počůral, vždy volal do chůvičky nešťastnej, že se polil :s:, první noci to bylo i 3x, už jsem to chtěla vzdát, ale vydrželi jsme a za týden už si vstával a volal .. teď jsou to skoro dva měsíce, sám se vzbudí, sám si dojde na záchod, zvedne i položí prkénko, spláchne a jde spinkat !!

se státníma školkama je to u nás fakt příšerný .. ale když o tom doma tak přemýšlíme, jsem možná i ráda, že Denise nevzali, je to tu továrna na děti, nemají na ně pořádně čas a většinou nula aktivit, takže pokud se nám v té soukromé bude líbit, dáme ho do státní až rok před školou !!

ještě jsem se chtěla zeptat k těm dárkům .. co říkáte na kolečkové brusle? nemáte je už někdo? Denis začne chodit od září do brusličky, tak aby měl nějaký menší základ, než se postaví na hokejové brusle .. hodně našich přátel, co mají stejně staré nebo i mladší děti, chodili už tuhle zimu na rybník, to se mi zdálo brzy, takže po těch kolečkových asi koukneme ..

Silvinko, puky koloběžka je parádní, taky jsem na ní koukala, ale dostal zatím koloběžku, co má vpředu dvě kolečka, ale i tak je to pro něho docela práce udržet občas balanc.

Zdeni, Denis už skoro rok chodí na hudebku, hrozně ho to baví, tak jsme mu taky koupili mikrofon .. v tescu obyčejný hama karaoke za asi 109,-Kč, je na klávesy, do tv, do pc .. my ho máme v tv s karaoke dvd a fakt se na tom vyřádí .. :h:

a jinak :k: píšeme si s Janinou od Natálky a domlouváme, kdy se sejdeme, když letos nebude sraz u Váňů .. napadlo nás vybrat nějaké místo kousek od Prahy .. zatím se nám nejvíce líbí toto - http://www.skvoreckydvur.cz/ .. je to cca 30km od Prahy, směr Pardubice .. psala jsem jim email a volno mají víkend 7.9. a 14.9., cena je za 6 pokojů (celý objekt) 13 460,-Kč, mně napsala slevu 12 500,-Kč .. kdyby nás jelo třeba 10, cena je za celý víkend 1 250,-Kč a v ceně je : ubytování vč. snídaní, bazén, trampolína, pískoviště, hrací štola, dětský domeček, dětská kola a odstrkávadla, prostorná zahradu, parkování v uzavřeném areálu !! služky za příplatek : gril s posezením a venkovní ohniště (vč. nářádí a dřeva), hlídání dětí (při větším počtu dětí připravíme i animační program), vinný sklípek vč. vín, multifunkční hrací stodola se stolním tenisem, šipkami, biliardem, stolním fotbálkem a minigolfem a mnoho jiného !! vypadá to vážně báječně, jsme z toho nadšené .. líbilo by se vám to?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka