Přidat komentář

Včera mi přišla ta tymiánová mast a přibalili k tomu i ten rozprašovač EKOSAL a ještě katalog i se vzorečky krémů a čaje :one: Oboje je teda fakt síla, namazala jsem čelo a hrudník i sobě a fakt paráda, ten Ekosal jsem prubla napřed na Pavlinky oblíbené hračce - šplíchla jsem na to a je to hodně silné, stačí fakt trošička :///:

Jinak zprávy hlavně pro Monču - v úterý jsem byla s Pavlínkou na kontrole oušek a paráda, má to klidné, (od min. pátku taky dávám ty homeopatika na uši - v Zelené lékarně se na to specializují a u nás ve Svitavách je opravdu pečlivá a ochotná lékárnice, která se tomu opravdu intenzivně věnuje. Dopodrobna si vyslechla obtíže, aby mohla vybrat ty homeo přesně Pavlínce na míru :one: Pak mi řekla, abych jí určitě přišla říct jak dopadla kontrola tympana - vůbec jsem nevěděla co to je - prý se kontroluje jak dítě slyší, na okraj ucha se dá taková sonda a píská se tím do ucha a křivka ukazuje jak bubínek (tympano) vibruje - to jsou vymoženosti :-)

4.6. jde na kontrolu tympana a do té doby máme brát ty Homeo na uši, tak snad to bude ok.
JO a na imunitu už nebudu dávat Imunoglukan, ale do června mám dávat GUNAPREVAC - je to prý vymakanější Oscillokoccinum no a od září zase začít. TAk uvidíme, jak to všechno bude fungovat.
Jestli zase do 14 ti dní onemocní i přes tady to všechno, tak už budu trvat na komplexním vyšetření z krve. Doufám, že to ale nebude nutné :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka