Přidat komentář

Ahoj holky,
tak jak jsem předpokládala, ke včerejšímu dni se mnou v práci rozvázali pracovní poměr dohodou, kde uvedli jako důvod zrušení mého místa z organizačních důvodů. Proto dostanu aspoň tříměsíční odstupné a budu mít nárok na podporu, i když tu minimální. Abych měla podporu vyšší, musela bych nastoupit aspoň na pár dnů, ale s tím v práci nesouhlasili. Pro ně je to takhle výhodnější.
Výpověď pro nadbytečnost mi nedali, protože by mi museli platit ještě dva platy při dvouměsíční výpovědní lhůtě, kdy bych musela nastoupit, i když se moje původní pracoviště k 30. červnu ruší a spoustu lidí tam propouští.
Tak jsem ráda, že mám nárok aspoň na to odstupné. Stejně jsem s tou výpovědí počítala, protože jsem se ani do této práce vrátit nemohla. Jednak kvůli tomu, že se tam dělá na směny a to já kvůli epi nemůžu a taky kvůli Tomáškovi, se kterým budu muset být asi doma až do 4 let, než trochu dozraje pro školku a než se mu zlepší ta imunita. I když školku zkusíme už letos, ale max. 1 týdně. Potřebuje být trochu mezi dětmi, tak uvidíme, jak to zvládne.
Tak jsem ode dneška evidovaná na úřadu práce. V pondělí tam ještě musím zanést zápočtový list a evidenční list důchodového pojištění a budu zařazená mezi uchazeče o zaměstnání s nárokem na podporu.
Zatím jsem ještě bez práce nikdy nebyla, v této dosavadní práci jsem byla zaměstnaná od ledna 2005 a předtím několik měsíců v informačním centru, kam jsem nastoupila po skončení VOŠ v Jihlavě v r. 2004.

Jinak Tomášek dnes ve 2:48 měl 3 roky. Oslava proběhne až tuto neděli 12.5., kterou budeme dělat pro oba kluky dohromady. Dort už máme objednaný, zítra si pro něho pojedeme. Dárky už taky máme, tak uvidíme, jestli budou kluci spokojení. Tady je ještě jedna malá koláž:
http://www.mojetehotenstvi.cz/tomasek-dnes-oslavil-3-roky
:a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka