Přidat komentář

In reply to by mimilinko

Ahoj Peti,
jsem moc ráda, že ses přišla mezi nás podívat :-).
Co se týká dárků k narozeninám, tak kluci dostanou společný dárek - dětské dvoumístné elektrické auto s plynovým a brzdovým pedálem. Sice mi to přijde jako dost drahý dárek, ale manžel to už klukům slíbil (hlavně Honzíkovi, který po podobném autě touží už od loňského srpna, kdy v něm jezdil v Olomoucké ZOO). Pro Tomáška mi to ale přijde ještě docela brzy pořizovat takové auto, ale když už to manžel rozhodl, že to klukům koupí, tak mu do toho mluvit nebudu. Snad to tedy aspoň Honzík dostatečně ocení a bude se jim líbit.
Jinak mám pro ně ještě nějaké drobnosti, oblečení a tak a ještě máme pro ně objednaný dort. Bude potahovaný od stejné paní, která nám ho dělala před 2 lety, tak doufám, že se jí taky tak povede a bude nám všem chutnat.
Věřím, že to musíš mít dost náročné to vše stíhat, ale je fajn, že máš práci s kratším časovým úvazkem.
S těmi školkami je to letos fakt dost těžké, hlavně v těch větších městech to musí být fakt boj se do nich dostat. Tak aspoň, že se Denísek dostal do té walfdorské školky.

U nás to bude s Tomáškem a školkou asi složitější. Včera jsem tady o tom psala, jak jsme dopadli u doktorky, když jsem potřebovala potvrdit přihlášku do školky. Podle ní je Tomášek na školku celkově ještě nezralý a doporučovala by mu rok počkat. Hlavně s tou jeho hyperživostí by prý mohly mít učitelky docela problém, protože potřebuje neustále zvýšený dozor a to by dvě učitelky na 26 dětí asi těžko zvládaly.
Taky nás bude čekat návštěva logopeda a pedagogicko-psychologické poradny právě kvůli jeho pravděpodobné hyperaktivitě. Potřebuju už poradit jak s ním pracovat, jak se k němu chovat, abych z něho dřív nepřišla o nervy :00: .
S prací proto zatím moc nepočítám, i když bych měla teoreticky 10. května nastoupit. Ale uvidím, jak to dopadne. Každým dnem se mi mají ozvat, abych se domluvila přímo na provoze, kde jsem dřív dělala, zda mě budou potřebovat anebo zda dostanu výpověď pro nadbytečnost. No uvidíme ...
Tak se měj Peti co nejlépe, přeju vám všem hodně zdravíčka a zase se tu brzy ukaž :-) :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka