Přidat komentář

ahoj děvčátka :k: po dlooouuuhé době jsem se zase přihlásila, nevěděla jsem už ani heslo, ale admin mi ho obratem napsal, tak jsem ráda, že vás můžu pozdravit a napsat, jak se máme ..

dnes začal náš měsíc, tak bych chtěla všem mimi květinkám popřát jen to nejlepší k třetím narozeninám :h:, uteklo to šíleně rychle, už máme doma pořádné parťáky ..

Jani, Oliverkovi dodatečně vše nejlepšííí !! naše první květinka .. :k:

a co dárky? my jsme letos skoro bez nápadu, tak si Denis vybral sám a to plyšového maxi krtečka a šlapací traktor .. jako překvapení dostane permanentku do zoo a na hokej :s:, kam jsme už letos spolu začali chodit a hrozně ho to fandění baví !! pak dort s mickeyho klubíkem a dál vůbec nevíme ..

já chodím od ledna do práce, jak jsem už prve psala, chodím jen pondělí, středu a občas pátek, od 8hod. - 12hod., někdy 14hod., takže bezva, ale když se k tomu přidá škola a ten náš kraken, jsem ráda, že se večer stihnu vykoupat !! :00: jinak je u nás vše při starém .. zima bez rýmy, jaro zatím bez odřenin, ale ty stopro přijdou :s: Denis dostal koloběžku a jezdí jako o život !! do školky nás nevzali, v Plzni je to peklo, v obou školkách, kam jsme se hlásili, brali nejmladší ročník 2008, takže předškoláky !! půjde tedy do soukromé waldorfské školky, je úžasná, až teda na to školné, ale nedá se nic dělat !! doufám, že u vás to bylo se školkama lepší !!

Elišce ještě jednou gratuluji k Adélce, je nádherná :h: .. a všem ostatním, co nosíte v bříšku další poklad, moc držím palce, ať je vše v pořádku !!

doufám, že se máte fajn .. dětičky, že jsou zdravé a užíváte konečně už teplejšího počasí !!

zkusím si brzy najít čas, vše pročíst a zase napsat !! slunce v duši, holky !! :€s€:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka