Přidat komentář

In reply to by Michaela

To máš pravdu, nepsala jsem tu hodně dlouho :///: Ale sleduju vás poctivě :dance:
Tak Miška to měla pokaždý hrozný. Na ten podzim, jak tam měla tu bakterii, tak to jí to ve středu píchli, hned dostala antibiotika, ale ještě v pondělí jí to pořád hodně teklo a ještě to mělo takovou děsivou barvu :jawdrop: Jak jí pak dala ty kapičky do ucha, tak se to zlepšilo. Ale to bylo naštěstí jen z toho jednoho ouška, to druhý měla dobrý, z toho jí to taky moc neteklo. No, a tentokrát jí to taky hodně teklo. Když jí to doktorka píchla, tak to prej úplně pod tlakem začalo vytýkat a fakt ty 3 dny jí to teklo pořád dost. Několikrát denně jsem jí měnila tu gázu a měla jí úplně nacucanou. Ale pak asi zabrali ty antibiotika a čtvrtý den jak když utne, tak to přestalo. Bylo to fakt děsný a ona chudinka už teď nemůže doktora ani vidět. No, ani se jí nedivím. Když se jí někdo chce podívat do ucha, tak řve jak tur. Jinak jsem taky zastáncem toho, ať se to radši píchne než aby to prasklo. To by pak bylo horší.
Ona má ty rýmy taky vždycky dost dlouho a teď poslední dobou měla vždycky hned od začátku takový ty hustý. Když jsem jí dávala ten Sinupret (prý jsou to jen bylinky, tak by to nijak moc vadit nemělo), tak rýma sice trvala stejně dlouho, ale prostě se ty hleny zředili a šlo jí to všechno pěkně vysmrkat. A to ještě nechodí do školky, takže toho se úplně děsím. To bude asi nemocná pořád :(
Jinak homeopatika jsou určitě dobrý nápad. Já jsem jejich zastánce, takže to bych možná taky mohla zkusit. Ale jak říkáš, chtělo by to nějakého homeopata, aby jí dal přímo něco "na míru". O nikom tady v Jihlavě nevím, ale mohla bych se zkusit poptat. Ty to taky určitě zkus, za to nic nedáme. Přitížit jim to rozhodně nemůže, jedině pomoct. A s homeopatem u vás na Svitavsku teda neporadím :( Jak říká, neznám žádného ani tady u nás :€\€:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka