Přidat komentář

Ahoj holky,
před 2 týdny jsem zde psala o tom, že jsme dostali od doktorky žádosti o umístění kluků do ozdravovny ve Vojtěchově. Z této možnosti nakonec sešlo, protože když jsem si o tom přečetla všelijaké recenze a zkušenosti maminek, které tam byly, tak jsem se docela zhrozila :00:
Nakonec jsem se tedy domluvila s imunologem, aby přepsal ve zprávě doporučení z ozdravovny na lázně nebo léčebnu.
A 17. dubna jsem odevzdala naší doktorce vyplněné žádosti o umístění obou kluků do dětské odborné léčebny ve Křetíně (u Boskovic). Oproti ozdravovnám je v léčebně víc procedur, ale přitom na to nejsou ještě tak přísné podmínky na schválení od pojišťovny jako třeba u lázní.
Na internetu jsem si už zarezervovala termín a spojila se s vrchní sestrou, zda je ten termín od 25. srpna do 21. září volný. Sice už je to dost obsazené, ale nakonec nám tam rezervovala čtyřlůžkový pokoj v pavilonu Sýpka.
Já tam budu s kluky jako doprovod do 6 let zdarma, akorát si budeme všichni platit regulační poplatky. Manžel za námi chce jezdit na návštěvy a přespávat tam, tak proto nám sestra nechala větší pokoj. Akorát on už si bude platit 250 Kč za noc. Ale 4 týdny je docela dlouhá doba a to by on doma sám tak dlouho nevydržel. A klukům by se taky stýskalo.
Tak už se tam těším, že tam přijdeme na jiné myšlenky a odpočineme si. Víc jsem psala tady:
http://www.mojetehotenstvi.cz/koncem-srpna-pojedu-s-kluky-do-lecebny-ve…

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka