Přidat komentář

In reply to by Michaela

Ahojky, už mi to vadí, že potřebuje plínu, ale můžu se stavit na hlavu a stejně bez úspěchu. Právě, že se schovává, zaleze si někam a vykoná potřebu :s:
Nejhorší bylo, když měla bobka průjmovitý a lezlo jí to ven /i třeba na výletě :00: /. Dřepne si a tlačí, a jak ta plína se shrne, tak jí to zadem lezlo ven, teď už má naštěstí normální bobek, tak to neleze, ale povím ti moje nervy :00:

Min týden ji měla moje mamka na 3dny, vzala ji na výlet busem a šly k tetě na zahradu. Nevzala s sebou plínu a potřebovala kakat. Zrovna jsem jí volala, co dělají a ona, že jsou na zahradě u tety, potřebuje kakat - nemá plínu, nočník ani záchod :s: a co má dělat :? Šly i domů na záchod a ani náhodou. Raději to zadržela a kakala večer v 8h, když dojely domů.
Fakt už nevím, jak na ní. 14dní zpátky jsem byla na nehtech a byla s tátou doma. Ten jí přemluvil, nalákal na bonbony a povedlo se do nočníku.Bylo to v pořadí po třetí :one: Byla to velká sláva, když jsem přišla, ale od té doby se zase nenechá překecat. Chce to trpělivost a velkou.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka