Přidat komentář

In reply to by Michaela

Ahojky, myslím, že rada není žádná a každé dítě je originál. Někomu to stačí říkat dokola a pochopí brzo, že má ovladát svůj močák a některé dítě potřebuje čas. Upozorňovat dál, že se nesmí počůrat, před spaním na WC a omezit pití. Víc asi nemůžeš udělat. Přijde to,ale chce to čas.
Odpo.spaní jsme bez pleny, ani nevím přesně cca.2m :? , ale v noci si 1-2x učůrne. Budit ji v noci nemá smysl, řve jak pavián a je akorát vzteklá, dávám tomu čas. Hlavně, strašně moc pije, tak se divím, že to vydrží přes den :s:
Ale co mě nejvíc trápí, je kakání. Nechce nikam jinam než do plíny. Byla jsem i u Dr. co s tím dělat. Sám mi říkal, že každé dítě potřebuje jiný čas na to,aby pochopilo, že má kadit na záchod. Prý o tom nemám mluvit a neřešit a časem zase podat info o WC. Samo, že mi to nedá a při každým kakáním jí to už říkám. Za celé 3roky kakala do záchodu 3x, radovali jsme se, jásali a stejně chce plínu. A když jí nedám, tak to zadržuje. Než předejít, aby měla blok úplný, nechávámm čas, ale upozorňuju. Do září to musí pochopit.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka