Přidat komentář

Teda někdy bych ten internet vyloženě rozkopala.Pracně jsem Ti odpověděla a ono se mi to sem neposlalo.
Tak znovu.my máme myčku Bosch,je koupená v prosinci 2003 a neměli jsme s ní jediný problém.Je skvělá,takže když vybírali moji rodiče tak jsme jim samozřejmě poradili taky boschku novější typ.Zatím ji mají rok a jsou z ní nadšený.
U myčky si dej pozor ať má vnitřek z nerezu,některý dělají dokonce v plastu a na netu to dokonce některý internetový obchody neuvádí takže na to pozor.Nevybírej takovou co má hodně programů,já využívám jen předmytí a mytí eco55stupňů nebo 65.nic víc.
Vyber takovou co má výškově nastavitelný horní koš,já to nemám a dost mi to vadí.Když chci umýt něco vyššího nebo velký hrnec tak nelze protože by se netočila vrtule.Myčka rodičů ukazuje za jak dlouho bude domyto,což je super.Taky bych asi využila funkci poloviční náplň.
Aqua stop už mají snad všechny.S těmi dvířky ti neporadim,ale určitě když budeš dýl hledat tak nějakou v nerezu seženeš.Hlavně zkus vybrat takovou co ten nerez má s úpravou proti otiskům prstů,jinak to za chvíli vypadá fakt blbě.
No snad jsem aspoň trošku poradila.Budu držet palečky ať dobře vybereš.ahóóój :a:
PS: co se týká tablet tak jsem vyzkoušela kde co a nejvíc se nám osvědčili opravdu Calgonit,dají se koupit i za dobrou cenu když je akce

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka