Přidat komentář

Ahoj holky,
tak i já jsem si udělala pořádný průzkum kočárků a nakonec vyhrála Cortina X3.

Kamarádka má JANE Slalom a v podstatě není špatný. Tedy, autosedačka supr, hluboká korba supr, váha kočárku supr, atd. ALE, ten sporťák je špatnej. Je pouze pro malý dítě do 2 let max. - pak se tam nevejde ma výšku, hlavička přesahuje. Nevejde se tam nožičkama, nánožník je krátký. Nejde sklopit do úplného lehu, aby mohl prcek spinkat - ty šňůrky, co to má jsou šílený, zkuste si to v obchodě sami. A hlavně, co mi vadilo, prcek musí jet pouze po směru. Nejde přehodit madlo a ani nejde otočit sporťák. Jak to tedy řešit, když potřebujete jet proti sluníčku? Buď jet jinam, nebo připálit miminko. Slunečník je hezká dekorace, ale neřeší problém. A takhle bych mohla psát román, proč JANE nekupovat. :n:

A u CORTINA X3? Šílený kolečka, takže se opravdu musí dokoupit nafukovací, příliš dlouhý podvozek do běžného výtahu, ale jinak - SUPR kočár. Velká hluboká korba, dobrá autosedačka a dokonalý sporťák, kam se vejde i tříletá dcera mojí sestry. Je to malá modelka a v obchodě byla ochotná zkoušet kočárky a v nich "hačí" a "hají" , atd. Prostě, všechno co JANE neumí, Cortina splňuje. :qu:

Ale na druhou stranu, každá z nás má jiná očekávání. Co je dobré pro mě, nemusí být pro vás. Proto budu ráda, pokud mi písnete, jak to vidíte vy. :ww:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka