Přidat komentář

myslím si, že to je zcela rozhodnutí maminky, jestli bude kojit anebo ne. Ja jsem rodila předčasně císařem, než se mi mlíko rozjelo, tak to trvalo pár dní. Jelikož byl malý na neonatologii, tak jsem mlíčko odstříkavala a vozila mu jej, jenže stresem a nervami (mám syna od narození v nemocnici) se mlíčko přestalo jaksi tvořit, prsa se nenalívala, mohla jsem pít meltu, odstříkavat pravidelně, ale prostě to nešlo, malý potřeboval jakmile si stravu toleroval stále větší dávečky mlíčka a to už jsem nezvládala. Momentálně má více jako tři měsíce a je plně na umělé výživě. Sice je pravda, že jej šíleně trápí bříško, ale v nemocnici dostáva sabík a od minulého víkendu dostává i nějaké probiotické kapičky a ty teda zabírají.

Nicméně, necítím se kvůli tomu že nekojím nijak špatně, navíc, kojit jsem nemohla (malý byl více jako dva měsíce napojen na umělé plícní ventilaci) a momentálně je po operaci a ma tracheostomii, takže kojení by bylo opravdu náročné.

Tak snad, jestli si někdy s manžílkem pořídíme druhé mimísko, tak se budu snažit abych kojila, ale člověk nikdy neví. U mně stačila jedna poradna a vše bylo rázem v háji. A přes tři měsíce trávím skoro každej den u maličkého v nemocnici a modlím se, abychom už šli domu a vše bylo OK a byli jsme spolu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka