Přidat komentář

Ahojky!!!!Je to každé maminky rozhodnutí... A žes e říká,že plně kojené děti nebo i kojené častečně nejsou nemocné,tak na tom pravda asi není.My sme teda zdraví byli,ale co slyším od kamarádek a to opravdu kojí,jak měly mimča chřipku,támhle virózu apod...
No mě se Honzíček kupodivu odstavil sám,ani ne na 8měsících.Začlo to tím,že jsem vynechala prášek,nechtíc,no a druhý den mi maůej nechtěl prsou před den,tak to bylo 14 dní a v noci sem kojila ještě 2x.No a asi 10 dní nekojím ani v noci.A je malej zlatý.Spí jak andíle a to bal kolikrát za noc vzhůru i 4krát,ted ani jednou.Ale chtěla sem kojit tak do roka,ale když to nejde... Na 8 měsíční kontrole sem to řekla,tak si tam DR udělala poznámku,že už není kojen a jen se ptali,co používáme za UM.A je to.
Takže my s odstavováním neměli problém... Kdo ví,zdali se to stalo kvůli té antikoncepci,proože druhý den sem začla trochu špinit a prej se mění chuť MM.Ale asi je to fakt.protože v jednom,když sem odstříkala,byla slaná chuť.No a jen minimálně sem musela asi 2-3 dny odstříkat a ted už vůbec nemusím.Něco málo vymáčknu,ale je to OK.
A to se divím,že u vás DR chce,aby se kojilo plně bez příkrmů do 8měsíce??U nás mě DR řekla,ať na 5,5 měsících pomalinku začneme.
Tak držím pěsti,aby ste to zvládly.:-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka