Přidat komentář

Ahojík sheenii, taky s tím mám zkušenst a bohužel negativní :( nám otok hlavičky zjistili v 11 týdnu, jedná se o nahromadění tekutiny za hlavičkou miminka.
Taky jsme měli hydrops :( a někdy to vymizí říkal genetik a nebo to značí o nějaké vadě miminka.
My jsme to měli hoodně, i já jako laik , jsem to viděla na UTZ, že když se mimísek pohnul tak si to tahl za sebou, měl to za hlaviičkou...hrozný pohled...
Nás tehdy strašili, že to asi bude downíček, poslali nás na odběr plodovky, ale té už jsme se nedočkali.Miminko ve 12+3 umřelo, jednalo se o zamlklý potrat.
Ale později nám přišla zpáva od genetika, že bylo zdravé, aspon po genetické stránce, mohlo mít špatné srdíčko,ale to už se nedozvíme.
Nevím jestli jsem Tě nebo tvou kamarádku uklidnila, ale tak to je :( já vím že to bolí, ale ještě to může vymizet, aspon takhle nám to bylo řečeno.
Ono je možná lepší se stím srovnat, než přijít na UZT jako já a vidět miminko bez srdeční akce.Do poslední chvíle jsem věřila, že bude zdravé a nakonec to takhle dopadlo.
Achjoooo, težko se mi to píše, ale je to tak :r:
Budu držet pěsti a myslet na kamarádku, potom dej vědět jak to dopadlo, já věřím že dobře, musíííííííí. :h: :h: :h: :h: :h: papa zdenka.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka