Přidat komentář

Tóóž zdarec buchty :metal: :a: . Jsem zase tu ;).
Prvně velkého hubana :kiss: pro pána Vojtěcha Starostovic ze Slaného, nechť Tě už ta baba jaga ve školce přestane :zadek:, nebo je jako budoucí starosta zavřeš ;) :s: :s: :s:.
No já mám Ellinku ve škole, jak jinak a dnes tam mají divadlo (O rybce Šupince). Vůbec jsme teďkonc nějak kulturní. Včera jsme byly taky v divadle (Jak si pan Pinajs, kupoval od kocoura sádlo :///:) a za týden mají ve školce další :).
Já dnes asi dvě hodiny žehlila :€[€: a už se pere další pračka :00:. Uvařila jsem hovězí kostky na mrkvi s br. kaší a až se to sní, mám v plánu zapraženou, krupičkovou polévku ... tu jsem neměla roky :00: a už se těším :hu:.
Jinak se hrabu na netu, jelikož plánujeme letošní dovolenou a tak hledám potřebné info.
Zároveň hledám i bytového architekta, nebo alespoň hodně šikovného truhláře, jelikož s naší paní designérkou to po vánocích dopadlo velmi, velmi špatně ... (bohužel, jsme neměli smlouvu a jako pani po nás chce platit věci 2x a to ještě po druhé za vyšší cenu :jawdrop: ... tohle chování bych u ní opravdu nečekala :€\€:, musím říct, že jsem koukala jak tele na nový vrata :bulva: :€[€:). No nic, hlavně zdraví :h:.
Za chvilku pověsím pračku a jedu pro Ellinku, dnes mají odpol. flétnu a tak vyzvedávám až po 16hod.
Krásný den z jihu do každého kouta, kde jen jste holky zlatý ... :kiss: :a:.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka