Přidat komentář

Dobré předsilvestrovské ráno :a:, zdravím všechny ledňáčky a jejich néé příliš poslušné rodiče ;) :a: :kiss:.
A je to zase za námi. Vánočky se překulily jedna dvě a zítra poslední den v roce :00:. My budeme nejspíš prostě jen doma, jelikož popít jdeme dnes večer :dance:, to bude v álejích zase :sick: :s:.
Ježíšek byl u nás též štědrý. Ellí nejvíce ocenila foťák (mimochodem pro děti od 18ti měsíců), jelikož konečně může fotit jako maminka :s:. Pak dostala domeček Mickeyho klubík, ten ji baví taky moc a už máme doma i holčičku, jelikož si napsala Ježíškovi o panenku a dostala mimiko s výbavou a tak máme doma Terezku, která s námi všude jezdí a chodí :00: :///:.
Já byla taky hodná, dostala jsem hlavně pořádný program na úpravu fotek a taky jsem nebezpečně krásná s náramkem Pandora :one:.
Jinak to vše proběhlo v našem stylu, jelikož jsme sena Štědrý den pohádali jak koně :O :€[€: :|€|:. Někdy se chováme jako dva pitomci a hádáme se před ní :€[€: :€z€: :€{€: :€\€:
Vánoce jsou u nás i něčím novým, jelikož se musíme pochlubit, Ellí už začala lyžovat :one: :qu:. Je to šikulka, už 2x (naposledy včera) jsme byli na Šumavě, kde měla výuku lyžování. Na to že byla jen 2x, včera sjela sama menší kopec asi na 3x :one: :dance:. Tak snad příští rok už vyrazíme všichni. A další novinkou byla návštěva kina a rovnou na 3D pohádce Ledové království. Sice s trochu bojála (jak říká :)). Ale pohádka byla moc fajn a my jsme pořád chytali létající vločky sněhu ;).
2.1. jedeme s Andrejem na 4 dny na lyže do Rakouska, tak se moc těším na ty panorámata, tady je to se sněhem dost marný. Taky aby bylo v prosinci přes den 8st. je fakt mazec :00:, chudák příroda.
Toť asi v kostce od nás. A jak vy ?
Krásný den všem a mějte se báječně :a: :kiss:.

PS: Něco od nás: http://www.mojetehotenstvi.cz/vanocni-cas-u-nas-0

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka