Přidat komentář

Ahojky kočky :a: my budíček v 6.30h :00: od rána jsem lítala s úklidem,vytřen celej byt,trochu gruntu všude,vyprány 2 pračky,přebrány hračky a k obědu jsem nám udělala segedín s knedlem a Vojtovi gnochi s kuřecím a mrkví(dietní)ale stejně odmítl a to jsem si nandala jídlo s ním,aby neviděl něco jiného,ale stejně ne :n: měl jen pár piškotů a půlku housky-suché.
Ještě chci upéct štrůdl,mám tady dost jablek-padaných,a chci se juknout na nějaký pečený čaj,tak ho zkusím ;)
Holky došly vám ty balíčky???na poště se paní dušovala že do pátku je budete mít,dávala jsem je tam ve středu odpolko,ale asi dorazí v pondělí :?
Já čekám balík taky,ale věcí na Vojtu-od kámošky po Ondrovi,už psala,že posílá zimní bundu+kombinézu,tak snad nám to bude a já nebudu muset nic kupovat-tedy pouze boty :)
Petí na vánoce už něco málo taky mám...stavebnici sevu č.1,Vojta si s ní u známých hodně hraje,mám semafor na baterky i se značkama,Lenka s Verčou mu kupují v Ikee Vladkovo děts.křeslo a já se potřebuju poradit se zubařkou,zda pořídit el.zubní kartáček-jestli to není brzo :? od babiček dostane dohromady prachy,ale hračky nebo nějaké blbiny nechci-raději něco užitečného :one:
Jinak Vojta je už fit-úplně bez teplot :one: :one: průjem už nemá,teda nemá,zatím nebyl kadit :n: tady nemá co!!!takže Atb máme po 12 hodinách.
Petí, s tchyní celkem to jde,jsem ráda,že aspoň občas může pohlídat-nám se to šikne :one: a co se týče školky...zatím jakž takž,strašně ho chválily ve velkém pokroku s oblíkáním,ale uvidíme...ted bude doma další týýden.no na poradnu jsem taky zvědavá,písnu vám sem pak jejich stanovisko ;)
Simi co ti provedla ta pipka známá??určo nějakou levárnu :(
tak se mooc opatrujte :kiss: :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka