Přidat komentář

Dobré dopoledne :a:, milunky :kiss:, u nás chčije a chčije :00: :rain:. Ale já nezahálím, převlekla jsem Ellí postel, pračka už jede, v troubě se peče krkovice na bylinkách a bude se zelim a knedlem, popsala jsem nově kořenky .... co taky, když jsem doma :00: :help:.
Jinak už jsem zase klidná jako hladina ;). Ale ... ve středu nám přivezli novou postel (jako ženy je to naše první nová postel do ložnice ... po 7mi letech :s: :one:)a stáli dole v obýváku s postelí na rukou s tím, že neprojde schodištěm (je totiž v jednom kuse)a naše milá pani designérka se na to vyflákla ... ve finále se to schodiště muselo rozebrat :00: a postel je v ložnici :qu:. Já vím, že jsem impulsivní člověk a tak rychle vyletím, pak mě to mrzí, ale všechno má svoje hranice :€{€:.
Díky za přání pro A. :kiss:. Zrovna už je na cestě domů :one:. Zůstane asi do středy, má v ČR nějaké jednání a pak možná pojedeme s ním. Měli by tam přijet i jeho rodiče, tak by nás příští víkend zase vzali zpátky. On má taky příští týden narozky, tak to snad i oslavíme.
Přeji Vám krásný, neuplakaný víkend. Úderníci odpočiňte a držte se :kiss: :a:.
PS: Věru, jak jste dopadli ve školce ?
PS1: Simi, myslím si, že jsi tu svoji brigádu přesně potřebovala na tu Tvoji depinu :one:.
PS2: Moni, co ty a zdravíčko ? Už jsi v poho ?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka