Přidat komentář

Ahoj,
já kojím syna Honzíka už 11 měsíců, ale taky jsme si zažili už pár bojkotů. Ten nejhorší byl v polovině března v 10 a půl měsících - ze dne na den mi najednou začal odmítat kojení, nechtěl se vůbec přisát a já z toho byla nešťastná, že přijdu o mlíčko. Naštěstí to trvalo jenom 2 dny a pak už zase Honzík bumbal, ale stačilo to.
Jinak bych Ti doporučila kojit ho i v noci, aby se Ti víc tvořilo mlíčko a mimča bývají rozespalá, takže by Ti neměl u kojení protestovat. Zkus ho kojit aspoň ráno po probuzení a večer před usnutím, když je ještě ospalý a nemá už zájem prozkoumávat okolí.
Taky hodně pij, abys nebyla dehydrovaná a když uvidíš, že je malý ospalý i přes den, zkoušej ho taky přikládat, jak to půjde.
Hlavní je, že Ti pije přes den aspoň čaj, že není dehydrovaný. Zkus hlavně vytrvat, nestresovat se (to se mi to říká, sama jsem z toho byla nešťastná :) ) a doufej, že ten bojkot přejde a zase bude chtít od Tebe bumbat.
Pokud máš moc nalitá prsa, tak si přes den trošku odstříkávej, aby Ti nezatvrdlo mlíčko a abys trošku podpořila laktaci a zkus fakt kojit i v noci.
Pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka