Přidat komentář

Ahoj holky tak si zase musím postěžovat. Včerejší večer byl fakt vyvedený, Laura nemohla usnout a měla jsem hovor se svojí šéfkou (jak mnozí víte dala mi výpověď z důvodu rušení firmy) už mi výpověď poslala a byla nějak zvláštně napsaná a bez podpisu tak jsem volala právničce na úřadě práce a ta mi řekla že ta výpověď je neplatná ,ale jestli dostanu odstupné (ze zákona bych měla) tak že to nemám řešit,ale šéfka mi peníze slíbila v září pak v říjnu a kde nic tu nic,tak jsem volala vedoucí kdy dostanu peníze a ještě jsem jí blbec řekla o tý neplatný výpovědi a po týdnu (včera) opravdu příjemný hovor se šéfkou,tahle nasranou jsem jí teda nezažila (a to jsem zažívala její šílený nálady dost často),normálně na mě vyjela co si to dovoluju se na ní domlouvat s právníkem a ať jí můj právník pošle písemný vyjádření o té výpovědi a tím že se mi posune i platba odstupnýho (stejně si myslím,že se na mě vys...), tak teď fakt nevím co mám dělat,myslela jsem na to celou noc,s šéfkou není radno se dostávat do křížku a mě se to teda povedlo,ach jo kdybych radši držela pusu a čekala kolik peněz z ní vypadne,to že mi zkomlikovala plánování dalšího mimča,jelikož nebudu mít nárok na mateřskou a rodičák 3 800kč ani nemluvím,už jsem fakt vytočená a opět mám nervy nadranc,už jsem konečně byla v pohodě,protože je Laura naprosto zdravá a v pořádku a téď tohle,holky co myslíte co mám dělat,mám jí napsat omluvný mail, a že chci tu stávající výpověď nechat,nebo mám se zase spojit s právničkou? Já fakt nevim :(
No a další věc co se nám včera stala,Laura jak nespala tak byla u nás na gauči a Markovi pořád dokola opakuju ať na ní dává pozor,že může spadnout,no tak si vylezla na Marka a skočila po hlavě na zem,naštěstí né na stolek (chybělo pár cm),teď řev a já myslela že Marka zabiju,už mu totiž jednou spadla i z postele,no řvala jsem na něj jak blázen a chudák Laura ani nevěděla jesli má brečet že jí něco bolí nebo že křičím. Noc byla taky strašná,vůbec nechtěla spát pořád se mlela a já pořád myslele na tu šéfku.
No a úžasný ráno,když jsme konečně spali tak telefon Markovi,volala mu jeho máma že neví co je s tátou, no Marek věděl,přijel na chalupu (naproti) a v půl noci zazvonil soused,že mu veze ožralýho tátu (byl našrot ani chodit nemoh,debil a tchýně ani nevěděla od večera kde je,dost se o něj bála,protože už několikrát z ničeho nic zkolabovat. No fakt debil na entou. Teď je zatím klid,Laura spí a Marek šel hrát fotbal. Ach jo so se ještě stane,holky jestli mě brzo neklepne tak budu dobrá,už fakt chci klid a neřešit pořád tu debilní práci a tchánovce a další věci. Omlouvám se zase za nic moc příspěvek,ale je mi líp když jsem to někomu mohla napsat.
Veru,doufám,že Maxík už je v pohodě,já bhužel s tím zkušenosti nemám,tak neporadím co na to. Zlatíčko,hlavně aby už jste měli taky od těch zubanů klid. Posíáme Maxíkovi pusinku.
Marky i u tebe doufám,že už jsi v pohodě.
Holky všem přeju krásný víkend pa pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka