Přidat komentář

Ahoj tety :a: :a: :a:
Tak vás po 14ti dnech zdravíme. Jsme zpět z dovči a novinek máme až až. Počasí nám krásně vyšlo, jsme opálení, prosolení z moře, ale já jsem příjezd do Čech samozřejmě omarodila, děti se zatím drží.
Kubík na dovče oslavil 3 roky, Laurí 11 měsíců, vyrostly jí dva zuby, takže už jich má 5 a šestý se tlačí. Dneska jsem byli s Kubajzem poprvé ve školce, moc se tam těšil, já z toho měla hrůzu jak se bude chovat, ale zvládnul to na jedničku. Než jsme šli domů, tak jsme ho s učitelkou čtvrt hodiny přemlouvali, vůbec se mu odtamtud nechtělo a už se nemůže dočkat zítřka. Snad ho ten elán brzy nepřejde.
Ale na dovče se stala nemilá věc, přestal nám brzdit kočárek, takže ode dneška ho mám v opravně a jsem bez kočárku. Naštěstí mi švagrová půjčí její golfky, tak aspoň,že nemusím Lauríka nosit na rukách. Dneska ráno když jsme šli do školky, tak teploměr ukazoval 2,6°C a neumím si představit, že malou v té zimě nesu na rukách a ještě vedu Kubíka :00:
Až bude víc času, tak napíšu blog a vložím pár fotek.
Mějte se krásně, je tu přes 500 příspěvků a já nemám šanci to pročíst, tak snad se nestalo nic vážného, všichni jste zdraví nebo maximálně s rýmou a máte se dobře.
Pa pa Míša + Kubík + Laurinka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka