Přidat komentář

Ahoj tetičky,tak zase podávám info o té mojí hubenince. Rozbor moči s výtěr z pipinky dopadl dobře,nic tam nemá,tak jsem šťastná,teď už jen počkat až se nám vrátí dr. z dovolené a musíme na další jaterní testy,chjo snad to nebude nic vážnýho. Jinak včera Laurí papala moc krásně jen kaši odmítala a UM si cucla jen asi 40ml,dneska je to zase s jídlem horší ale něco snědla jen zase tu UM né,já už nevím jak to do ní dostat,zjistila jsem že ve flašce to není,sát z ní umí,ale jakmile dám flašku já začne stavět mosty a rukama plácá okolo a nic,musí mít náladu a sama si tu flašku do pusiny šoupnout,to už je vylitého UM,hrůza. Taky to vypadá,že už bude sedět,snaží se na zadeček,ale vždycky se skácí.
No a usínání máme hrozný,večer nechce usnout sama,musím tam být dokud tvrdě neusne,jinak řve jak blázen a potvůrka pořád po očku kontroluje jestli tam sem,je to děs,na to vůbec nejsem zvyklá,vždycky hned usnula a teď už to bude možná i měsíc co takhle zlobí.
V tu neděli nakonec jedem na tu chalupu i když tam bude ségra,táta mi volal že nás dá dohromady,no jsem zvědavá ona je strašná palice dubová. No snad nepojedem zase brzo domů,ráda bych jela na ten Valči srazík,potřebuju trochu odreagovat od těch věčných nervů.
No tak to je asi tak vše mějte se všichni krásně pa pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka