Přidat komentář

Ahoj holky,tak máme za sebou zase víkend. V pátek jsme byli na té svatbě a bylo to celkem náročný,vedro jak na Sahaře a ze všech teklo,Laura byla taky durch ale zvládala to dobře. Večer hlídala ségra,jen jsem Lauru vykoupala nakrmila a uložila do postýlky a jeli jsme pokračovat. Bylo to poprvé ad jejího narození,co jsem byla do 1 v noci pryč. Byla jsem z toho nervózní,ale nebylo proč,ségra hlídání zvládla na jedničku. Bylo to tam fajn.
Jinak Laurí má další zuby,nechce nám je ukázat,ale má 2 dole a 1 nahoře a další bouličky a zoubky prosvítají taky nahoře a cinkají i o lžičku,vypadá to na 4-5 zoubků,ale nevím to jistě,když se chci podívat má papulku na zámek. No a opět přestala říkat mama,tak krásně už to říkala a pořád a najednou nic jen když se naštve tak z ní občas něco vypadne,chjooo bylo to tak hezký,když mě volala,no snad se zase rozpovídá,šmudlinka moje.
No a vypadá to že nám začíná opět rýma,ale snad to nebude nic hroznýho.
Moc mě mrzí co jsem tu četla o Verunce od Leničky a o Simonce,holky moc vám držím palečky aby byly holky co nejdříve v pořádku. Zlatíčka malý.
Helinko,doufám,že Kája taky bude brzo v pořádku a mini srazík bude jindy. Moc jsem se těšila.
Heluško,Domiškovi gratuluju k zoubky,teď to bude fofr. Laura pořád nic nic a teď během týdne lezou jak houby po dešti :)
Světluško ty máš moc krásnou ikonku.
Mějte se všichni fajn,pa pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka