Přidat komentář

Ahoj tetičky,tak jsem tu dlooooho nebyla. Vůbec nestíhám a v tom krásným počasí jsem se slunila,jen co Laurí usnula. Taky mám Marka na služebce a měla jsem tu na každé odpo mojí mamku,tak mi pomáhala jak se dalo a bylo to super.
Dneska jsme s Laurí byly na 8.měsíční kontrole (i když je nám 8.m až 15.6).Moc jsem se té kontroly bála,kvůli tomu našemu nepřibírání,takže Laura je v pořádku a váží 6 600g a měří 65,5 cm,přibrala za 3 týdny 200g,dr. na to řekla,že dobrý,ale neumí počítat a pořád mluvila o tom jak Laura přibrala 100g za týden,až doma mi došlo že to tak není,no ale co,hlavně že nehubne a taky jí rostli ty zoubky tak tomu jídlu moc nedala. Začla papat banán a dneska poprvé snědla trošku přesnídávky a ani se jí nezvedal kýblík jako jindy,takže úspěch. Vypadá to,že se mi ta moje píďalka ještě rozbaští. Už se nebudu nervovat a prostě co sní to sní a hotovo. Taky se musím pochlubit s dalším zoubkem,roste nahoře jednička a i vedle je č´árka ,takže už bude mít 4 zoubky. Také krásně péruje na kolínkách a občas se jí povede pár temp dopředu,ale hned se rozplácne a dál se plazí,to je pro ní pohodlnější. O víkendu si sama začla i stoupat,takže máme veselo.
Jinak všem co mají nějaké pokroky a zoubečky,moc gratuluju a taky chválím,krásné nové ikonky. Marůdkům,přejeme ať jsou brzo zdarvoučký. Mějte se všichni krásně pa pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky