Přidat komentář

In reply to by handule

Honzík se budí ráno kolem šesté, já ho nechám hrát si v postýlce a vstávám mezi 6:30 a 7 hod. Znovu už bývá unavený mezi 9 a 10 hod, ale spíš v těch 9 hod, tak ho uložím do kočárku na balkon, kde nesvítí sluníčko a tam spinká 1,5 hod až 3 hod. Jak kdy, ale těch 90 minut je minimum, většinou vydrží tak 2 hodiny. Po obědě chodíme ven a to si taky celkem pospinká, někdy půl hodinky, někdy hodinku, to pak sedím na lavičce a čtu si. Takhle si zdřímne za odpoledne dvakrát a spinkat chodí v 19 hod.
Hrozně dobře se mu spí na to balkoně. Máme ho zasklený, takže ho tam dávám za každého počasí, ať leje nebo je hezky. Sluníčko tam zasvítí až po poledni, tak tam nemá horko a opravdu tam pěkně vydrží.
Před pár dny jsem mu zkusila dát na noc kaši od Hami na dobré spaní a vydrží po ní dýl. Dnes spal od 19 hod do půlnoci, kdy dostal čaj a pak až do 3:15, kdy dostal mlíčko. Včera to bylo podobné, tak snad brzy vynecháme i ten čaj a bude spát skoro celou noc. Teď se mu spíš hůř usíná, ale to je asi proto, že je mu horko. Spinká v overálku s douhým rukávem a nemáme žádný s krátkým a bez dlouhých nohavic. Musíme koupit..
Se spaním to máme dobré, nestěžuju si. Ťuk, ťuk - musím to zaklepat.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka