Přidat komentář

In reply to by Kaťulda

Ahojky, chápu co prožíváš. Také to na mě někdy padne. Ani tak se nebojím bolestí při porodu jako mě napadaj (z toho co čtu tady ve článcích) různé komplikace, které mohou vzniknout. Svěřila jsem se se svými negat.myšlenkami příteli a on mi na to řekl, že ať na to nemyslím, abych to nepřivolala. A od té doby jak mě něco negat.napadne tak si na něj vzpomenu a hned v mysli změním list. Neřekl mi na jednu stranu nic vyjímečného, ale potřebovala jsem to asi od někoho slyšet, aby mi to pomohlo. :)
Mám také velkého bafana. Je to německý ovčák, který je středem pozornosti celé rodiny. Žijeme ještě v bytě (v létě se budeme stěhovat) a tak je zvyklý na neustálý kontakt s námi. Problém je, že těsně před tím než se mimi narodí tak se budeme stěhovat do baráčku a Leoš řekl, že pes v baráku nebude. Takže bude na zahradě a on když je sám tak kňůčí a štěká. Takže už i to si myslím, že se bude cítit odstrčenej. Natož pak až se mimčo narodí.
V jednom zajímavém článku jsem četla, že když máš psa v bytě a narodí se mimi tak, že ho máš nechat, Tě doprovázet při každém úkonu s malým. Například, když ho jdeš koupat, tak ho nechat ať si Ti lehne k nohám atd. Že si pak pes uvědomí, že mu mimčo není sokem, a za chvilku ho to veškeré doprovázení přestane bavit. A když malé bude brečet a Ty ho samozřejmě pod svým dohledem necháš se na mimčo podívat a nebudeš ho hned odhánět tak při dalších brecích z mimča bude otrávenej a raději si lehne o kus dál. Toť rady odborníků, ale jak to potom opravdu bude je věc druhá. :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka