Přidat komentář

Ahojky říjňátka, tak jsem dneska po kontrole 17+2. Tripl testy dopadly na výbornou, takže šutr mi spadnul ze srdce. Po klíštěti taky nic nezůstalo, takže opět radostná zpráva no a do třetice máme se dobře a prý máme mímíska velikého a to prý k mé postavě není normální - že většinou co pan doktor viděl maminky v mé postavě, tak miminka v období 17 tt. měla malou váhu, ale pak že to dohnaly. No a já, že už tam mám kus miminka. Ale prý je to dobře :)
Pohlaví ovšem zatím netušíme, neboť pan doktor mi to dnes neřekl, neboť to prý nevidí na 100% tak raději mlčel. Prý to mám ještě 3 týdny vydržet a pak na velkém UTZ mi to určitě v Olmiku pan dr.Polák řekne. Tak už se těším.
Doufám, že bude i nadále vše v nejlepším pořádku a bříško nám poroste. Už to jde na mě poznat, tak konečně můžu prohlásit, že jsem těhotná. I když dneska při nákupu trička, se mě paní prodavačka ptala, kde to mimčo mám? že nejde nic vidět, na to že jsem na začátku 5 měsíce. No nic, zase jsem se rozepsala a nevím kdy přestat. Přeji vám krásný večer.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka