.-)))

28.11.2013

:a: tak zitra nas ceká punkce ,doufam ze to bude ok tak na nas myslete ;) na ultrazvuku bylo 7 foliklu tak verim aspon v jedno kvalitní .-)papa

:a: dekuji ..a jak ji dopadla? vse ok? ja ano a mame 13 oocytu ,tak ted jsem napnuta jak to bude dal:)

In reply to by nani77

to ti nechali jen ta dorust jedno vajicko prirozene a pak jsi sla na opu? a jak ho oplodnuji icsi? jo meli volat dneska ale nikdo nevolal:-( tak doufam ,ze zitra ,jinak tam volam:-Ddržim palce !!

In reply to by kakarla

Jojo, když normálně ovuluješ a roste ti sliznice, tak můžeš na nativní IVF, tj. bez stimulace, jen 36h před OPU píchneš Ovitrelle nebo Pregnyl. Dozrají ti přirozeně 1-2 folikuly, ty se vytahují "naživo", tedy bez narkózy. Dále postup jako při stimulovaném cyklu, jen prodloužená kultivace se kvůli malému počtu vajíček nedělá. Standarně doporučují i ICSI nebo PICSI, ale já je tentokrát odmítla. Tak jsem celá napnutá, jestli se nám vajíčko "přirozeně" podaří oplodnit nebo ne. Snad se ani nedočkám rána.

In reply to by kakarla

Ahoj, tak embryjko máme! Teď si strašně moc přeji, aby se pěkně dělilo, aby mi ho mohli v pondělí vložit. Jsem hrozně moc nervózní. Tobě držím palce, ať se také dočkáš dobrých zpráv.

In reply to by nani77

tak to je parada\.-) tak hodne stesti zitra! ja jdu si pro nej az ve stredu ,nechame ho dojid do blastocysty,tak snad to klapne..mam zatim deset bojovniku z tech 13 tak snad to dobre dopadne a zbyde i na mrazeni

In reply to by kakarla

Tak to ti moc závidím! Už mám embryjko v bříšku, embryoložka ho chválila, že je opravdu krásné. Naordinovala jsem si tentokrát válení a odpočinek, už žádnou práci a starosti. Snad už to konečně vyjde. Teď ještě vydržet 14 dnů netestovat...

In reply to by nani77

ahojky jak se citiš vse ok? ano ja jsem byla vcera ,dnes normalne funguju ,lezela jsem jen dve hodiny po transferu a pak chvilu doma u telky.co se má stát se stane:-) mam jeste zamrazene dve blastocysty a jednu teda v brisku :a: tak se opatruj :€s€:

In reply to by kakarla

To jsem si také u předchozích 3 IVF říkala, ale teď už jsem si raději lehla. Po transferu jsem ležela asi půl hoďky v CARu, pak jsem se válela doma. V úterý už jsem uvařila oběd a odvezla manžela na večírek a zpět. Včera jsem vařila a vyžehlila jsem trochu prádla, jinak nic. Hodně čtu. Kdybych jen ležela, tak mě budou bolet záda a také bych se zbláznila, protože i tak pořád myslím na to, zda se embryjko zavrtá nebo ne. Moc si přeji, aby ano.

myslim, myslím a držím všechno, co můžu :-) hodně štěstí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka