Otěhotnění

15.04.2022

Ahoj holky nedávno jsem po roce vysadila HA..7.4.jsem měla ovu a dnes opět ovu
Stalo se vám některé ze jste měly tak dlouhou ovulaci nebo dvě tak krátce po sobě?
Tehu test mám negativní ,ale jsem 7-8.den DPO
Děkuji za odpověď..

Kliknutím vložíte smajlíky:
Anonym (neověřeno)
30.04.2020

Ahojky holky s přítelem se snažíme o mimi, ale zatím nic. V Pondělí jsem měla plodné dny a samozřejmě bylo tulituli. Od včerejška mě pobolíva u vaječníků a dneska jsem viděla letět nademnou ČÁPA (byl to hezký pohled) a zavál ve mě chlad a zároveň hřejivý pocit, tak že by nějaký znamení??  Vím, že je to jen v pohádkách, ale v roku 2017 jsem kolem března, viděla hejno vran a po té jsem se dozvěděla, že jsem ve 3 měsíci těhotenství. Teď mám krásnou 2letou holčičku nevím jsem třeba  jen paranoidní. 

Anonym (neověřeno)
30.04.2020

Dobrý den, potřebovala bych nějak pomoct.

Je mi 16 let a poprvé jsem měla něco se svým přítelem, bohužel jsme nepoužili kondom, protože jsme oba byli zrovna po oslavě narozenin kamarádky. On se do mně neudělal, ale od té doby mám hrozně špatný pocit v podbřišku, takový mírný "tlak", nemohu si dojít na velkou, bolí mě trochu ledviny a je to hrozně nepříjemné. Řekla jsem to rodičům, ale vzhledem k tomu že mám problémy se stravou, tak si myslí že to bude jen kvůli tomu. Bohužel si nemohu udělat test, jelikož se to stalo cca 6-7 dní zpátky. Nevím co mám dělat, každý večer kvůli tomu pláču jelikož nechci být máma v 16ti a nemůžu ani spát. Můj přítel, kterému je stejně jako mně, to vzal celkem v pohodě i když říkal, že to je v háji. Ale já si potřebuji být jistá, jestli v tom jsem nebo ne. Prosím nějaké rady, jak to zjistit?

Nabízím se jako náhradní matka pro páry který nemohou otehotnet

Kliknutím vložíte smajlíky:
P+V (neověřeno)

Dobrý den,

nějaká NM, která by pomohla dvoum dospělým mužům k vysněnému miminku? Peníze máme zajištěné.. Jsme z Brna, ale místo není vubec rozhodující... Prosím kontaktujte mě. :
Vaclavek166@gmail.com

Radomir (neověřeno)

Dobrý den, se ženou hledáme náhradní matku, už jsme po 10. umělém oplodnění a hledáme někoho kdo by nám s tím mohl pomoci případě zájmu volejte na číslo 737 480 635. Momentálně žijeme v zahraničí Německu. Ale To není problém s pozdravem radomír.

nm24 (neověřeno)

Žena 36 let se SS vzděláním se nabízí jako NM. Mám tři děti do 11 let vždy porod v termínu. Porody byly přirozené a rychlé. Nekouřím , nepiju. Očekávám s obou stran seriózní jednání. Mám svou živnost . Bohužel v rozvodovém řízení tak se mohu stát NM až po novém roce.

Anonym (neověřeno)
07.10.2019

Dobrý den,

mám už 2 děti a nikdy jsme tohle nemusela řešit a proto se už obracím na Vás ženy :-( Vím,že nikdo tady není určitě gynekoložka a nebo tak...jen chci vědět jestli se to někomu taky stalo.....sama vím,že jít na krev je to nejlepší,ale tam se dostanu až ve čtvrtek a do té doby se už zblázním nejistotou :-( 

V pátek mi vyšel krásně pozitivní test...sice nebyla čárka stejně barevná,ale uplně krásná a v limitu....v sobotu také.

tak říkám super jsme těhotná....včera jsme měla dostat měsíčky(neděle)...ty nikde....dnes jsme si dělala test!!! citlivost 10....a jen slaby duch,ktery se sice udelal v limitu ale slaby...

asi potracim že???

děkuji za odpoved:-*

Jsem z toho už tumpachová
Anonym (neověřeno)
06.04.2019

Dobrý večer. Jsem již starší, děti už velké, podstoupila jsem před 4 lety podvaz vejcovodu. Menses byla pravidelná, chodila na datum. Poslední půl rok se cyklus zkrátil na tři týdny, teď to je 29 dní a nic. Protože lítám po doktorech kvůli jiným problémům, nechci moc plasit hned s testem, ale je to vůbec možné? Citlivý podbrisek, velká únava, chuť na sladké (u mě nezvyklá), tmavší prsní dvorce, časté močení.... Síla internetu varuje i před mimodeloznim těhotenstvím.

Enervit (neověřeno)

Ahoj, co k tomu říct? Prostě si udělej test a budeš si jistější. Chuť na sladké, apod., to můžou být jen subjektivní příznaky. Taky se může jednat o výkyv cyklu.

05.04.2019

Dobrý den, mam dotaz. Termin porodu 14.8.2019. Nyni jsem 21+5, velikost plodu 24.7 cm. Posledni ms si presne nepamatuji a ovulaci jsem nikdy nesledovala. Je mozne abych pocala ze souloze 9.11? Podle vypoctu vychazi poceti pozdeji. Dekuji

Kliknutím vložíte smajlíky:
Michaela7 (neověřeno)

Ahoj, já mám termín 10.8.19, poslední MS 2.11.18 a ovulace 16.11.18, tak snad ti tyhle data pomůžou trošku se zorientovat v těch svých.

Denisa92 (neověřeno)

Jak ráda bych tohle řešila, nám se bohužel nedaří početí.

Anonym (neověřeno)
05.04.2019

Dobrý den, mam dotaz. Termín porodu 14.8.2019. Nyni jsem 21+5. Velikost plodu 12.9 cm. Je možné, abych otehotnela ze souloze 9.11? Podle vypoctu mi vychazi poceti pozdeji. Posledni ms si presne nepamatuji a ovulaci jsem nikdy nesledovala. Děkuji

Anonym (neověřeno)
18.02.2019

Dobrý den holky kdo má podobnou zkušenost ? Poslední MS jsem měla a skoro 3 dny později než normálně každý měsíc což se mi nestává a tedka už mě třetí den boli břicho jak kdyby bylo namožené. Četla jsem že ne to na začátku těhu normální, že se roztahuju děloha a tělo se připravuje. Myslíte, že to jsou dost jasné signály, že jsem těhotná. ? :) třeba má některá stejnou zkušenost :)
test jsem si ještě nedělala.

Odběr kategorie Otěhotnění

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka