Rychlá rada - zavařování domácích příkrmů
Měla bych pár dotazů ohledně zavařování domácích příkrmů.
Můžu zavařit skleničku se zeleninovým příkrmem, do kterého dám žloutek? Nemůže se to zkazit kvůli žloutku? (mám trochu strach ze salmonely apod....)
Vydrží mi to týden (zavařené) bez ledničky? Asi ano, že?
A je to třeba zavařit, ikdyž to dám do skleniček ještě horké? Asi taky ano, že?
Děkuju za info... ;)
In reply to já bych to radši zavařila, by Sandie85
JJ dávám to jen do závitových skleniček. Zavařovat budu na stropro, jsem zvyklá ve vodě. Tak to je dobře že to vydrží bez ledničky, díky ;)
já bych to radši zavařila, klidně v troubě, nebo mikrovlnce... já se teď naučila zavařovat v myčce a je to super :) jen bacha na skleničky, do kterých to dáš, musí mít závit, což většina přesnídávkových nemá, jen snad Hello a Babyland...Jinak určitě by to mělo bez ledničky vydržet