polévka
potřebuju poradit
ať vařij jak vařim pokaždé se mi zakalí kuřecí polévka a už fakt nevim čím to je :n: ale na druhý den je pokaždé kalná :?
nevíte čím to může být? studenou vodu do teplé nedávám, než ji dám do lednice tak ji nechám zchladit na pokojovku, ale nic čím by to mohlo být už mě nenapadá :O
Já také dávám k vývaru cibuli a to i ve slupce. Vařim velmi pomalu a hlídám, kdy se začne dělat pěna, tu sbírám. Snažím se aby polévka vařila ty 2 hodiny a fakt hodně pomalu. Z hovězího masa jí táhnu ještě o něco déle.
In reply to Já také dávám k vývaru cibuli by mirkaberkys@se…
ježíši holky,vy se s tím crcáte,to bych dělala polívku tak jednou za měsíc :///: já to hodím do papińáku na hoďku,kuřecí ani to ne,zakalený to není a výborný ano :///:
In reply to ježíši holky,vy se s tím by lucininenka
Presne:-)
In reply to ježíši holky,vy se s tím by lucininenka
Já papiňák nemám a ani si ho nehodlám pořizovat. Mám k němu tak nějak respekt. Takže zvednout poklici a sebrat tu pěnu mi nedělá problém ;) .
In reply to Já papiňák nemám a ani si ho by mirkaberkys@se…
já dávám rajský a nikdy jí zakalenou nemám :///: vařím v papińáku ;) jinak se mi stalo,že se mi tam rozvařili nudle,když jsem to rychle hodně ohřál a pak se mi to stalo,když jsem jí při ohřevu nechala hodně převařit,to pak byla kalná.proto pak už nepřevařuju,jen ohřívám maxc. do bodu varu :€s€:
Já jsem měla vždy zakalenou polévku,pokud jsem jí dělala narychlo - jako myslím na velký oheň.Od té doby vařím pomalu a nádhera :) .
Nevím jestli to má na to vliv, ale když jsem jí dělávala na hodně stupňů tak mi to vždycky udělala. Teď jí dělám pomalu a je to v pohodě a vařím jí ještě s oloupanou cibulí, ta ,,čistí" prý vývar :a:
A nalivas do hrnce na zacatku studenou vodu?
A sebereš tu pěnu, co se Ti tam na začátku udělá?