KVĚTINKY SOBĚ :)!

15.04.2010

:k: HOOLKY :k:

- máme tady blog, kde si můžeme psát, co nás trápí a nebo prostě jen tak si poklábosit mezi sebou :€d€: :€d€: :€d€: !

AKTUÁLNÍ SEZNÁMEK

NAŠE BŘÍŠKA

NAŠE ZLATÍČKA

NAŠE PRVNÍ VIDEO

JÍDELNÍČEK

SRAZ 2011

In reply to by Leushka

tak jak dopadlo očkování? Taky jsem přemýšlela, že Luci koupím baťůžek, nakonec jsem od toho ustoupila.. prozatím má takovou malilinkatou plyšovou taštičku "Hello Kitty", kterou dostala, když ji bylo cca 15 měs. od babičky :00: Mno a někdy si na ní vzpomene, chvíli ji nosí a pak ji odloží...má ji u sebe tak 5-10 min .. ale baťůžek na zádíčkách může být lepší. Tak snad dobře vybereš a pochlubíš se ;)

In reply to by Ercaa

jsem maximálně unavená a bolí mě všechno :( zítra tady navíc budu sama celý den,Jirka jede do školy..tak snad mi nebude blbě..ta první vakcína byla v poho...uvidím...hlavně mazec,že zítra mají být 30st vedra a já nesmím ani na slunko :00: to bude den debil :///:
já bych už nějaký batoh pro něho chtěla,on je důležitý už jak nese igelitku :s: příští týden kouknu do toho HMka a nebo Jirka říkal že KIK je snad v kauflandu,tak snad jak píšou holky něco najdu!! zas na poslední chvíli :00:

In reply to by Jolajka

Jani,tak to je uzasny uspech a jen tak dal. :one: U nas Luky obcas uz cura do zachodu,nebo do nocniku,ale jistojiste se vzdy pokaka do trenek :s: To me tak odradilo,ze jem to zase na chvilku vzdala,ale hura do boje :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jsem tu až teď a čtvu tvůj vzkaz-dopoledne jsme byli venku,teď už Matěj spí a odpoledne musíme pro Toma-je v Plzni na závodech a neví kdy se budou vracet zpátky,tak čekám na telefonu.Tak to dnes bohužel asi neklapne,škoda,dopoledne jsme čas měli :r:

In reply to by Jolajka

Jani, já jsem si říkala, že asi nebudeš u pc, tak jsem ti od našich chtěla napsat textovku, ale náš táta :00:, se pár minut předtím než jsme přijeli rozhodl, že bude sekat trávu, Dušana málem odvezli, když to viděl, tak se zase vytočil, že co nám volá, bla bla, tak nakonec za Denisem přijela kamarádka a já s D. montovala část hřiště. Zítra k našim jedeme znovu, to už má přijít i nějaký tátovo kamarád, tak jestli budete mít volno, můžeme dorazit :k: ..

In reply to by mimilinko

jste měli taky veselo-no chlapi jsou někdy nevyzpytatelní,ať jsou mladí nebo starší :00:
Tak doufám,že se Vám montáž povedla a hřiště bude brzy hotové :one:
Ani dneska návštěva neklapne,jsem v práci-píšu odtut,ráno jsem byla u Martiny na lymfo a teď makám-tedy teď mám pauzu,ale zase musím začít.
Tak držím palce ať to zvládnete a moc se těším :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

holky, moc děkujeme za přání :h: včera jsme oslavili, fotečky hodím o víkend :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jeste jednou vsem oslavencum veeeelikanska gratulace :h: :h: :h:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Taky přejeme Štěpánkovi, Tomáškovi a Soničce krásné 2. narozenínky :k: :k: :k: Taky přejeme aspoň opožděně všechno nejlepší i Danečkovi :€s€:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Světluško taky přeju tvému andílkovi ;) vše nej nej nejlepšíí!!! :h:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

taky s Oliverkem prejeme Sonicce, Tomaskovi a Stepankovi vsecicko nej nej, hodne zdravicka a kamaradu..hezky to oslavte..J+O :a: :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Téda to byla před dvěma lety úroda miminek...takže i od nás s Honzíkem všem oslavenečkům přání samých slunečných dní.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Také přejeme vše NEJ NEJ NEJ.. hlavně štěstí, lásku a zdraví a co nejhodnější rodiče:-)Užijte si to, všichni tři:-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Luci,stehovani je poradnej zahul na tele i dusi :00: ,tak se drz a ver,ze uz brzy bude jen pohoda a budete si vseho jen uzivat :one: Ikeu doslova miluju a nechala bych tam penez hruza kdybych je mela :s: Muj me porad kroti,protoze vsechno tam musim videt a muj je ze me silenej :///: Ohledne tech deti me to nijak neprekvapuje,bohuzel :( Ja uz jsem vyucena od prvniho syna,kdy jsem zazila tolik silnych situaci ohledne malych deti na hristi, s jejich matkama,rodici vubec,ze ted jsem snad uz pripravena na vse.Vim,ze deti jsou schopne vseho,ale casto mam zkusenost,ze za to nemuzou ani tak male deti,ale spise rodice,kteri je takto vedou a proste to neresi.Jak chodim se starsim do skolky,tak bych mohla vypravet pribehy jak se kolikrat chovaji rodice zle ke svym detem a vzapeti bohuzel pak i jejich deti delaji to same a tihle rodice je k tomu jeste ponukaji.Mam zkusenost,ze vetsinou opravdu plati,ze jaky rodic,tak takove je i dite a jen vyjimecne je to jinak.Dnes uz ucim sve kluky,ze se musi vzdy branit a nikdy se nedat,ze na svete jsou lidi hodni a zli a musi se naucit rozlisovat,ale zlu se nesmi nikdy poddat a vzdy bojovat,ale snazim se je ucit k dobru jako pomahat slabsim atd,ale zlu se musi postavit,tak takto u nas :)

In reply to by Phoebe

děkuju,zahradu máme dost velkou,prozatím máme bazén jen taakový nafukovací a možná časem pořídíme nějaký stabilnější,ale můj sen je přírodní koupací jezírko s rostlinama,místo by na něj bylo ale finance určitě neeee,takové co já bych chtěla se pohybuje tak okolo 200 tis a to fakt nemám.Tak se budu muset smířit s bazénem :?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj. stěhování vám nezávidím :00: Se alespoň nenudíte :s: Ale brzo bude lépe, uvidíš. Co se týče těch dětí, tak jsem v šoku, ale i to je možné. Kolikrát taky žasnu nad dětma, co jsou na hřišti, jak jsou zlý, jak se baví a nadávají si :00: Denisku bráním a budu bránit zuby nehty :///:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

My jsme doma bez plínek cca.3týdny, ale úplně to zatím nehrotím. U nás to je tak, někdy se stane 1nehoda, někdy víc, někdy žádná. Ptám se jí, sama si neříká, ale občas mi přinese nočník, že čůrala sama. Párkrát se stalo, že si tam sama sedla, ale zapomněla si sundat kalhotky a tepláčky, ale donesla nočník. A kakání? Vůbec, plínka to jistí a to kaká většinou venku a to má plínku. Musíme to vypilovat.

Kočenky :k:, dnes je v deníku Blesk 20% kupon do DM na celý nákup, platí do 31.5.2012!

Ahoj holky, tak dneska Daneček hodil šílenou tlamu až mu tekla z nosu krev a zítra bude mít nos modrej. to budou krásné fotky.
Ani moc neplakal, ale já se bála že je zlomenýl Naštěstí ne.
Zítra přijedou na návštěvu dětičky a oslaví s Danečekem jeho narozeniny. Před 2lety jsem se ted svíjela v bolestech a ted už mám takového chlapečka.
Rychle vyroslt. jsem z toho až smutná ale i moc štastná. :h:

In reply to by Aimy

Daníkovi vše nejlepší k narozeninám,hodně zdravíčka,málo boulí a odřených nosů :h: :k:
Matěj byl u babička a přijel s odřenými koleny a rokou,odpoledne jsme byli u tchánů na dvorku a spadl ze schodu,měl odřenou celou tvář a druhou ruku-no vypadal jako bychom ho týrali :€s€:

In reply to by Aimy

Přejeme vše NEJ NEJ NEJ...
Laura je také pořád samá modřina, zrovna tuhle se ji neuhla na dvorku studna, ona přes ní přeletěla a ještě to vzala o kýbl s pískem, takže byla sedřená od hlavy až k patě, myslela jsem si, že si vyrazila zuby, jaká to byla šlupka, ale ona přišla, trošku zabrekla a vesele lítala dál, jezdila na tom ostrkávacím kole, naštěstí teda měla helmu a nic si nezlomila, jen to zkoušela, nedala si říct a takhle to dopadlo..hlavně že Daneček nemá ten nosík zlomenej, modřiny se zachvíli ztratí..Tak to budou mít krásnou oslavu, u nás je zatím nádherně, azuro, tak přeji, at i vy máte krásně, at se oslava povede:-)jojo, 2 roky, to je strašné, já jsem se touhle dobou honila po vyšetřeních,protože se Laura téměř nehýbala, neměla místo a měla už víc jak 3,5 kg..letí to letí.. užijte si oslavu!

In reply to by Aimy

Marti přeju už dopředu všechno nejlepší Danečkovi :k: prosím tě,Adam má na čele modřin,na nose taky,to už tady ani nepíšu jak do něčeho napálí a řve :00: taky se vždycky hrozně polekám,ale jak vidím,že je za chvíli klid,tak fajn..i když posledně s tím nosem nic moc,to řval i v noci....ale rozdýchali jsme to a žije a lítá dál :///:

Kde jste všichni??Tady mrtvo,na e-miminu taky nic :( Snad nečumíte všichni na ordinaci?? :n:

In reply to by Zdenda3

Já včera kompletně uklízela kuchyni :///:, pak jsem jen kouknula na emimino, eMTé mi nešlo naběhnout, tak jsem to vypnula a šla se učit.

Dušan s Denisem včera ráno odjeli na Šumavu, vrátí se dnes večer, tak mám klídek, ale musím se ještě trochu učit, dnes odpoledne mám zkoušku ://:!

PS: na ordinaci koukám moc ráda :///:, včera jsem jí ale jen spíš poslouchala z kuchyně ..

In reply to by Zdenda3

Jj ted chodí spát až kolem 21hod. dřív neusne a už mě z toho hrabe.
Ráno vstává mezi 7-8hod. a odpoledne spí tak hodku, ale i tak jsem za ní ráda. Občas nespí vůbec

In reply to by Eliza2

no jo no,se někdo má,nebo se i grilovalo,co?já na zahradě žehlila :€s€: četla jsem že vás čeká oslava v neděli,tak snad vám vyjde počasí,my jedeme na pout,snad bude ještě hezky :€s€:

milé květinky, hlásíme se po nějaké době, tak to rychle shrnu, všem studujícím hodně studijních úspěchů, všem těhotným klidné a pohodové těhotenství, všem nešťastným šťastný konec, všem našim malinkým oslavencům hodně štěstí a zdraví a pro nás pro všechny :€s€: v duši.
jestli chcete, koukněte. zatím pa
P.S. a děkuju za přidání do skupiny..... http://www.mojetehotenstvi.cz/dnes-narozeniny

Hojky holky, moc a moc děkuju všem, co se podělily se svými zkušenostmi, jak na státnice i těm, co drží pěsti, aby to nebyl úplnej "průser". Vzhledem k tomu, první část mám už za 9 dní a pak dvě další vždy s odstupem týdne, tak moc času není, proto půjde spíš o přežití mé i zkušební komise, než o nějaký výkon s ambicemi na dobré ohodnocení. No nic, jdu se pokusit zdolat alespoň tím, že si je přečtu, další otázky (ale jde mi to jak když (bože já jsem sprostá) sere a maluje dokupy nebo jak se to říká). :-)

Ahoj holky, tak jsem dnes rezervovala hotel v Jičíně a v PO tam vyrážíme na 3noci. Už se tááák těším, až vypadnu z toho stereotypu. Loni jsme byli na Šumavě v Železné Rudě a bylo to fajn, tak letos to chce změnu. Naplánuju na každý den nějaký výlet, jako že tam je na co koukat, zabalím a razíme. Vrátíme se ve ČT a v PÁ slaví Deniska 2.narozeniny. Už se těším na příští týden :dance: Nechávámm jí dělat dort Hello Kitty. Ještě musím dokoupit dárky, mám pro ní zatím hračku od Playmobilu a stoleček s židličkou toť vše, musím vyrazit na nákup. Tu krabičku Playmobil jsem měla ve skříni, před pár dny to našla a slyším jak říká:"co to mám?" :s: :s: :s: Tak jsem hned vyběhla a dala jsem jí Playmobil co má v pokojíku, Keliška jedna :s:

In reply to by Deniska2010

tak ráda někam vypadla,máme doma nějakou ponorkovou nemoc a velké ticho a na sebe žádný čas :? ,tak ti tiše závidím.Ale moc přeju ať si to pěkně užijete a počasí Vám vyjde :one:
Dárečky taky ještě nemám všechny,dort taky zatím ne.... no nějak nestíhám :a:

In reply to by Deniska2010

Tyyyy bláho, ja bych taky ráda vypadla ... no nic, na zadku sedět budu a učit se na zkoušky (no vlastně taky pojedu pryč - 3x do Olomouce a zpět :-( ).
Užijte si to, a ať Vám vyjde počasí.

In reply to by Deniska2010

Ahoj Šári, jeeee, vy se máte, určitě si to moc užijete a má být prý už zase hezky :k: !

Deniska je teda lumpice, my máme dárky u našich, tady by je Denis taky hned objevil :///:!

tak jsme se vcera navecer vratili..bylo to hodne narocne, byly problemy s ubytovanim, ale vice napisu az pozdeji..porad se z toho vzpamatovavam..jinak jsem si vsimla, ze jste zalozili novou skupinku a uz jsem tam taky :-).pod nickem slnecka (slunicko uz bylo zabrane)..je to dobry napad a urcite casem taky nejake me tajemstvi nebo trapenicko pridam... :a:

In reply to by slunicko..

tak to uteklo jako voda a už jsi zpátky-moc se těším na povídání a nějakou fotečku.Co Olí,zvládal to dobře??Určitě ano a ty jsi si to taky užila :a:

In reply to by slunicko..

Jani, nazdárek, tak to je super, že jste ve zdraví zpátky. Myslela jsem na tebe, jak to zvladáš bez Oliho. Až bude chvilka, tak písni, jak bylo za velkou louží.

In reply to by slunicko..

Ahoj Jani, vítej doma :h:! Už se těším až nám napíšeš jaké to bylo a přidej na emimino i nějaké foto, jsem zvědavá, jak jste si to tam užili a hlavně, co Oli, jak to zvládnul!

holky nevíte někdo,proč když chcu odpovědět na nějakou diskuzi tak mi to nejde a napíše to přístup odepřen,zaregistrujte se ZDE. I když jsem registrovaná a když na to kliknu nic se neděje?? nedělá mi to normálně,ale už se mi to 2x stalo.. :? prostě jsou články kde nemůžu odpovědět a nevím proč a na jiné to jde v pohodě......nemáte zkušenost??

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky